Liberalii giurgiuveni s-au luat la palme la Congresul PNL

Vineri, 20 Martie 2009, ora 20:30
2897 citiri
Liberalii giurgiuveni s-au luat la palme la Congresul PNL

Alegerea unui nou presedinte al Parrtidului National Liberal nu este o chestiune lipsita de tensiuni, liberalii luandu-se la palme si acuzandu-se unii pe altii ca incearca sa atraga voturi ba pentru Calin Popescu Tariceanu, ba pentru Crin Antonescu.

Asta a facut primarul din Giurgiu, Lucian Iliescu, care l-ar fi lovit peste fata pe colegul sau de judet din Senat, Mircea Magureanu, informeaza Cotidianul.

Mugureanu este dispus, insa, sa treaca cu vederea incidentul, declarand ca aceste probleme si le vor rezolva la ei acasa.

"Consider ca sunt trecatoare. Din cauza ideilor pe care le avem. A fost sa-i spunem o imbranceala. Consider ca domnul Iliescu a fost nervos. O diferenta de opinii pe candidatul la functia de prim-vicepresedinte, de fapt, pe ideea crearii acestei functii.

Consider ca a fost un incident de natura minora, sub puterea impulsului. Suntem colegi in acelasi partid, in aceeasi organizatie, o rezolvam la noi acasa. A existat o urma, dar acum a trecut", a declarat Magureanu pentru publicatia citata.

Iliescu sustine, insa, ca nu l-a pleznit peste fata pe colegul sau, ci doar l-a strans mai tare de brat pentru ca acesta nu recunostea ca ar fi declarat ca a reusit sa faca rost de 16 voturi pentru Crin Antonescu.

"El mi-a spus ca voteaza cu Tariceanu, i-am spus ca nu ma intereseaza cu cine voteaza (...). Dupa aceasta discutie la vreo jumatate de ora, a venit si le-a spus colegilor din delegatie ca a mai facut rost de 16 voturi pentru Antonescu. La sesizarea pe care mi-au facut-o colegii mei l-am chemat de fata cu ei si l-am rugat sa mai repete o data ceea ce a spus.

Nu a vrut, a negat totul si a dat sa plece, eu l-am strans de mana si i-am spus sa stea sa auda ce spun martorii. Asta a fost tot, in rest, totul este o minciuna. Accept sa stau fata in fata in fata presei", a declarat si Iliescu.

Magureanu continua insa sa-si sustina acuzatiile. "Ce dracu' domn'le, am urma pe fata. Dar daca dansul asa spune, hai sa nu dam amploare acestui incident", a spus senatorul PNL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Lucian Iliescu, #Mircea Magureanu, #bataie congres PNL , #Calin Popescu Tariceanu
Comentarii
B
BIZONII CU PAPIOANE
rank 1
PATRUPEZII CU PAPIOANE SE IAU LA LABE , LA COPITE , NU LA PALME !