Lider PNL: Cei care il iubesc pe Tariceanu sa demisioneze pana la Congres

Duminica, 15 Iunie 2014, ora 20:22
2535 citiri
Lider PNL: Cei care il iubesc pe Tariceanu sa demisioneze pana la Congres

Seful PNL Suceava, Alexandru Baisanu, le-a cerut liberalilor care "il iubesc pe Tariceanu" sa isi dea demisia din partid pana la Congresul din 27-28 iunie.

El a facut declaratia duminica, intr-o conferinta de presa, dupa sedinta Delegatiei Permanente din Suceava, mentionand ca nimeni nu a fost exclus din PNL de cinci ani, de cand este presedinte al organizatiei judetene, noteaza Mediafax.

Tariceanu, atac dur la Iohannis: Protest fata de politica "pumnului in gura"

"Am cerut celor care il iubesc, poate, pe Tariceanu, care iubesc poate PSD, UNPR, PC sau alte partide sa aiba demnitatea sa plece din partid inainte de Congres. La Congres trebuie sa se prezinte liberali care sa voteze liberali. Nu se supara nimeni pe nimeni daca o vor face", a spus deputatul de Suceava.

Baisanu a precizat ca a fost discutata si situatia deputatul liberal Constantin Galan, care a participat la o sedinta a grupului infiintat de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, dar care a asigurat ca nu a semnat nimic.

Reactia PNL la ONG-ul lui Tariceanu: Tradare pentru PSD!

Seful PNL Suceava i-a cerut acestuia sa se hotarasca alaturi de cine doreste sa isi continue activitatea politica, mentionand ca Galan vrea sa candideze la functia de primar al orasului Radauti, dar ca, in urma fuziunii dintre PNL si PDL, este posibil sa fie sustinut actualul edil al municipiului, democrat-liberalul Aurel Olarean.

Grupul lansat saptamana trecuta de fostul premier a starnit o serie de critici din partea liderilor liberali, inclusiv din partea presedintelui interimar al PNL, Klaus Iohannis.

Iohannis: Formatiunea lui Tariceanu, creata si hranita de PSD

Acesta este de parere ca noua formatiune lui Calin Popescu Tariceanu a fost "creata si hranita de PSD" si ca liberalii care i s-au alaturat fostului premier liberal sunt oameni care fie au parasit partidul, fie au fost dati afara, fie au plecat la acel grup "din cauza unor frustrari".

Calin Popescu Tariceanu a lansat, joi, Grupul de Initiativa pentru pastrarea identitatii liberale, caruia i s-au alaturat 12 deputati si doi senatori, inclusiv Daniel Chitoiu, Mihai Stanisoara, Andrei Gerea, Daniel Barbu si Gratiela Gavrilescu, precum si fostul ministru Radu Stroe.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Alexandru Baisanu Tariceanu, #Alexandru Baisanu PNL PDL, #PNL Suceava Tariceanu , #Calin Popescu Tariceanu
Comentarii
Poza IL_VALACHO
IL_VALACHO
rank 1
Nu-l iubeste nimeni!