Antonescu: Boc e interesat de "partenerii" straini, romanii nu conteaza

Duminica, 27 Iunie 2010, ora 08:19
2412 citiri
Antonescu: Boc e interesat de "partenerii" straini, romanii nu conteaza

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat sambata ca Executivul condus de Emil Boc este interesat doar de partenerii straini si ca romanii nu conteaza pentru guvernanti atunci cand decid masurile economice.

"As remarca faptul ca in prima sa declaratie in care a anuntat aceste masuri, primul ministru al Romaniei vorbeste din nou despre discutiile sau negocierile pe care le va purta cu 'partenerii sai americani', ca sa il citez - in fine, dupa aceea se corecteaza si vorbeste de FMI, Banca Mondiala si Comisia Europeana - nicidecum cu partenerii sai romani.

Ca si prima oara, partenerii sai romani, cei care suporta diversele incercari reusite sau mai putin reusite ale Guvernului Romaniei, nu conteaza", a spus Antonescu la Antena 3, comentand majorarea TVA.

"Pe scurt, este o masura care nu rezolva nimic. In plus, loveste deja foarte tare si in sectorul privat, loveste consumul, il loveste pe consumator, il loveste pe producator. Cred ca din punct de vedere economic asta e situatia", a continuat liberalul.

Crin Antonescu a mai aratat ca actualul Guvern nu este un partener de dialog, iar PNL nu are ce face mai mult decat sa voteze motiunea de cenzura a PSD daca va fi depusa.

"Din punct de vedere politic, cred ca acest Guvern chiar nu mai poate fi un partener sau un interlocutor pentru nimeni. Pentru noi, in orice caz, nu (...) Noi mai mult decat a spune din nou ca acest Guvern trebuie sa plece, ca noi practic nu mai discutam cu acest Guvern, ca daca se va initia o noua motiune de cenzura in timpul care a mai ramas pana la sfarsitul sesiunii, sigur ca o vom vota, ce putem face mai mult? E foarte clar cred", a sustinut presedintele liberal.

Antonescu a amintit si de faptul ca liberalii sunt cei care au spus ca acest Guvern vrea sa creasca taxele, dovedind printr-un document de la Ministerul de Finante, insa au fost ironizati de cei de la putere.

"Faptul ca masura reducerii pensiilor era neconstitutionala este un fapt care s-a spus de catre noi, s-a spus de catre foarte multi altii; am prevenit acest Guvern in legatura cu acest lucru vreme de mai bine de o luna. Nu s-a intamplat nimic si iata ca acum ajungem acolo unde ne temeam de mai multa vreme ca vom ajunge, si anume la marirea deocamdata a TVA-ului. (...)

In tot cazul, in momentul in care dl presedinte vorbea despre faptul ca daca vor mari cota unica sau TVA-ul, atunci vor trebui sa plece si domnia sa si Guvernul si spunea ca nu se va intampla asta si tot felul de comentatori, de la dl Cristoiu la dl Andronic, aratau ce fraieri au fost liberalii, cum au fost ei pacaliti, cum au cazut in capcana, cum au fost aruncati pe o pista falsa cu un anunt ca se maresc taxele si noi am reactionat... Iata ca am ajuns acolo!", a conchis el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Crin Antonesc crestere TVA, #crestere TVA PNL , #Crin Antonescu
Comentarii
Poza Traiannn
Traiannn
rank 5
O singura solutie : ALEGERI ANTICIPATE . UN singur sprijin , O singura cale : PRIN NOI INSINE !
Poza T. basilic
T. basilic
rank 5
Maii Antonescule, vad ca te uiti in troaca cu babaroase, ca muta-n p.....da. Nu intelegi nimica, razi si tu cand veseleste Patriciu si angoasezi cand auzi cum ii cade falca bashaldiului precum lui Duffy Duck pliscul : cu mare zgomot de ciuveie pe tziment