Lider PNL, anunt in Parlament: Azi, ultima zi in care votam alaturi de PSD (Video)

Marti, 25 Februarie 2014, ora 14:01
2648 citiri
Lider PNL, anunt in Parlament: Azi, ultima zi in care votam alaturi de PSD (Video)
Foto: ziuanews.ro

Liderul grupului deputatilor PNL din Camera Deputatilor, George Scutaru, a declarat in plen ca marti este ultima zi in care liberalii mai voteaza alaturi de PSD.

"Astazi e ultima zi in care mai votam alaturi de PSD", a declarat George Scutaru, in contextul in care la Senat, liberalii au votat impotriva mai multor proiecte de lege initiate de PSD, determinand respingerea acestora.

George Scutaru nu a putut sa isi duca declaratia pana la capat pentru ca presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, i-a taiat microfonul, sub pretextul ca declaratiile politice se fac intr-un alt moment al zilei, potrivit regulamentului de functionare a Camerei.

Deputatii PNL au votat alaturi de PSD Legea salarizarii primarilor, prin care leafa alesilor locali va putea sa creasca in 2014 cu pana la 50%.

Liderii liberali, in sedinta marti seara. Urmeaza retragerea ministrilor PNL?

Declaratia avertisment a lui Scutaru vine inaintea sedintei liderilor PNL care va avea loc la ora 19:00, si care este asteptata sa aduca destramarea USL si iesirea liberalilor de la guvernare.

Dupa sedinta de plen, Valeriu Zgonea, a participat la o sedinta a parlamentarilor PSD si a spus, la final, ca "de saptamana viitoare, PNL va fi un adevarat partid de opozitie". Presedintele Camerei Deputatilor a sustinut ca nu va fi o problema pentru PSD sa stranga o majoritate parlamentara de 204 voturi, intrucat social-democratii au 171 de deputati, la care se adauga voturile grupului minoritatilor si parlamentarii PC.

"Nu facem calcule, suntem bine. Azi au fost mai multi colegi de la PSD decat au fost cand au depus juramantul", a mai adaugat Zgonea.

Luni, premierul Victor Ponta a demis doi secretari de stat, la Educatie si Justitie, care apartineau PNL, desi in week-end facuse declaratii potrivit carora va pastra alaturi de el toti liberalii care vor sa continue alaturi de USD.

Alina Gorghiu: Daca USL se rupe, PNL se va simti ca pestele in apa in Opozitie. Nu tinem doliu - Interviu

Neintelegerile dintre PNL si PSD au pornit de la nominalizarea de catre liberali a lui Klaus Iohannis pentru postul de vicepremier si ministru de Interne in Guvernul USL. Premierul Victor Ponta si aliatii sai din USL, UNPR si PC, au tergiversat si au pus conditii neacceptate de liberali.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#George Scutaru PNL ultima zi PSD, #Scutaru PNL ultim vot alaturi PSD, #Scutaru liberali ultimul vot PSD , #Crin Antonescu
Comentarii