Viorel Catarama nu mai candideaza la presedintia PNL

Sambata, 06 Martie 2010, ora 09:26
3600 citiri
Viorel Catarama nu mai candideaza la presedintia PNL
Foto: Ziare.com

Viorel Catarama s-a retras din cursa pentru presedintia Partidului National Liberal, avand in vedere ca nu a depus lista cu posibila echipa cu care avea de gand sa conduca PNL, in cazul in care va castiga alegerile pentru presedintia PNL.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, dupa ce a fost atacat dur de actualul presedinte, Crin Antonescu, pentru ca a afirmat ca partidul are datorii de milioane de euro, Viorel Catarama a dat inapoi, decizand sa nu mai candideze.

Liberalul Radu Stroe a confirmat, pentru Realitatea TV, informatia, adaugand ca nu stie motivele pentru care Catarama nu a depus lista cu echipa sa pana sambata, la sapte dimineata, termenul fixat pentru terminarea inscrierilor.

Conform Statutului in vigoare, Catarama nu mai are posibilitatea de a candida, pentru ca nu-si poate anunta direct candidatura in plenul Congresului.

Vineri, Viorel Catarama, unul dintre cei trei candidati la sefia PNL, a declarat ca liberalii au datorii de 1,6 milioane de euro, pe care numai sponsorii le pot plati. "Si atunci ma intreb, nu cumva sponsorii nu vor sa dispara vocile critice din partid", a spus Catarama.

Catarama: PNL are datorii de 1,6 milioane de euro

Catarama crede ca liberalii nu vor avea bani proprii sa acopere gaura din buget, sumele necesare fiind de fapt oferite de 'sponsori' care ar solicita, in opinia lui Catarama, 'tacerea' anumitor membri ai PNL.

La scurt timp dupa declaratia lui Catarama, Crin Antonescu i-a raspuns dur, lasand sa se inteleaga ca acesta ar avea legaturi cu Securitatea.

Antonescu isi ataca adversarii: Catarama trebuia dat afara din partid!

"Trebuie sa-i raspund unui cetatean, in mod regretabil si din neglijenta noastra inca membru al PNL, cetateanul Catarama Viorel, nu stiu gradul, care este candidat la presedintia partidului. (...) Datoriile de dupa campania electorala nu au nicio legatura cu insinuarea mizerabila, ca si cum ar fi ale unui securist care ne-a mancat viata, ca partidul este la dispozitia si la ordinul unui sponsor. La congresul ordinar, bilantul financiar al partidului va fi prezentat", a spus Antonescu.

M.M.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Viorel Catarama candidatura PNL, #congres PNL 2010, #Crin Antonescu Viorel Catarama , #Crin Antonescu
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Tovarase agitator "Traiannn...nnnn" .... Reteaua Caraman se regaseste din plin in PNL . Si mai mult , PNL a fost inviat si umflat cu pompa de Securitate ,