Bot, propus pentru excludere din PNL: Nu cred ca ma dau afara. "Ciumetilor" e un alint

Luni, 14 Ianuarie 2013, ora 14:05
2838 citiri
Bot, propus pentru excludere din PNL: Nu cred ca ma dau afara. "Ciumetilor" e un alint

Deputatul PNL de Bucuresti Octavian Bot, propus pentru excludere din partid la sedinta Biroului Politic Central dupa ce si-a jignit colegii din filiala Bihor, nu crede ca va fi dat afara si spune ca el doar "i-a alintat" pe cei care il acuza.

"Ma asteptam, era propunerea filialei de Oradea, dar pe mine nu m-a intrebat nimeni. Nu cred ca voi fi exclus pentru un pamflet", a spus Bot pentru Ziare.com.

Intrebat de ce i-a facut "ciumeti" pe liderii filialei Bihor, Bot a raspuns: "E un alint. Era un raspuns la jignirile lor in nenumarate numere ale ziarelor locale. Ce sa fac, daca am condei mai bun decat ei? N-am nicio emotie in legatura cu excluderea, asta nu e un motiv sa dai afara un deputat", a raspuns deputatul.

Octavian Bot, despre liderii PNL Bihor:"Tarani" si "idioti": Ciumetilor, adio si n-am cuvinte

Octavian Bot, fost deputat PDL de Bihor, in prezent deputat PNL de Bucuresti, i-a catalogat intr-un text publicitar pe liderii PNL din Bihor, care nu i-au sprijinit candidatura pentru un nou mandat, ca fiind "tarani", "idioti" si "ciumeti".

Marcat cu insemnul specific publicitatii, textul se intituleaza "Perdantul si Popa prostu", fiind conceput sub forma unei scrisori deschise pe care Octavian Bot, politician trecut din 1990 pana in 2012 prin noua partide, se adreseaza liderilor si membrilor PNL Bihor, afirmand ca presedintele organizatiei PNL Bihor si al Consiliului Judetean Bihor, Cornel Popa, presedintele organizatiei municipale Oradea si primar al Oradei, Ilie Bolojan, deputatul Lucia Varga si senatorul Cristian Bodea nu sunt liberali autentici, ca nu au cultura generala si nici cultura politica, informeaza Mediafax.

Conducerea PNL a votat in unanimitate pentru excludere lui Chereches si Bot

Biroul Politic Central al PNL a votat in unanimitate excluderea lui Catalin Chereches si a lui Octavian Bot din PNL. Urmeaza votul in Delegatia Permanenta, care va fi convocata saptamana viitoare si la care vor fi invitati si cei doi.

Conducerea liberala s-a reunit in Consiliul National Executiv la care participa si liderii de filiale.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Octavian Bot excludere PNL, #Octavian Bot PNL ciumeti , #stiri PNL
Comentarii
Poza executorul
executorul
rank 5
Gresit, ciumetele este cel care pleaca.