Elena Udrea, data drept exemplu negativ femeilor liberale de la Tulcea

Sambata, 22 Ianuarie 2011, ora 16:47
2574 citiri
Elena Udrea, data drept exemplu negativ femeilor liberale de la Tulcea

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a fost prezentata, sambata, drept contra-exemplu femeilor liberale care au participat la prima Conferinta judeteana a femeilor liberale din Tulcea.

"Aveti nevoie de modele in politica pentru a intelege ca de munca alaturi de barbati este nevoie si atunci cand nu este campanie. Trebuie sa ne mobilizam pentru a crea proiecte, pentru a infiinta organizatii, pentru a face fundatii, iar modelul trebuie gasit de dumneavoastra, dar nu cel gen Udrea", a declarat Dana Varga, consilier al fostului prim-ministru liberal Calin Popescu-Tariceanu.

Ea a sustinut ca modelul sau a fost Felicia Melescanu, iar in prezent Norica Nicolai este modelul unei femei puternice in politica. "Am avut norocul si prilejul de a avea un alt model de femeie puternica ce nu a trebuit sa poarte nici tocuri, nici genti de firma, despre care nu s-au auzit fel de fel de barfe ca despre Elena Udrea. Este vorba de Norica Nicolai, care mi-a inspirat si imi inspira in continuare incredere", a sustinut Varga.

Vicepresedintele Organizatiei nationale a femeilor liberale, Svetlana Preoteasa, secretarul general al organizatiei, Adriana Stancu, consilierul local Corona Petrescu au participat, sambata, la Tulcea, la prima Conferinta judeteana a femeilor liberale, prilej cu care Eugenia Geampalia a fost aleasa presedinte al Organizatiei judetene a femeilor liberale.

"Succesul de azi reprezinta rodul muncii in echipa. Rezultate extraordinare nu poti obtine de unul singur, deoarece nimeni nu poate sa joace rolul unei echipe intregi. (...) Sunt convinsa ca nu vor exista probleme pe care sa nu le putem rezolva impreuna", a sustinut Geampalia.

Ea a spus ca pentru alegerile din 2012 doreste cel putin dublarea numarul femeilor liberale care sunt primari, in momentul de fata din cele 10 functii de primari detinute de liberali, doua fiind ocupate de femei membre PNL.

La randul sau, vicepresedintele organizatiei nationale a femeilor liberale, Svetlana Preoteasa, a anuntat ca, dupa Conferinta nationala a femeilor liberale, programata pentru luna martie, se intentioneaza semnarea unui pact de neagresiune si de sustinere reciproca cu Organizatia nationala a tinerilor liberali.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Elena Udrea exemplu negativ, #femei PNL Elena Udrea, #Dana Varga Elena Udrea , #stiri PNL