Fostul sef CCR Zegrean e curtat de liberali

Vineri, 08 Iulie 2016, ora 14:15
1950 citiri
Fostul sef CCR Zegrean e curtat de liberali
Foto: captura YouTube / TVR

Numele fostului presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a fost luat in discutie in cadrul filialei PNL Bistrita-Nasaud pentru a prelua conducerea interimara a organizatiei, fapt confirmat vineri, intr-o conferinta de presa, de senatorul liberal Dorin Dobra.

Potrivit acestuia, la sfarsitul saptamanii in curs, se poarta ultimele discutii pe marginea propunerilor pentru respectiva functie, urmand ca, luni, Biroul Politic National al PNL sa ia decizia finala.

Inainte de a deveni judecator al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean a fost membru PD si deputat de Bistrita-Nasaud din partea acestui partid. El a devenit judecator al CCR in 13 iulie 2007, la propunerea Presedintiei Romaniei.

Vinerea trecuta, PNL Bistrita-Nasaud a comunicat ca numele care a fost inaintat BPJ pentru preluarea functiei interimare de presedinte unic este cel al consilierului judetean Robert Sighiartau, care a obtinut in lupta interna trei voturi in plus fata de contracandidatul Ioan Turc, fost lider judetean al PNL si director al Oficiului Judetean al Registrului Comertului.

"E in discutie astazi, in afara de propunerile de vinerea trecuta, orice nume. Personal, mi-as dori (varianta Augustin Zegrean - n.red.). Astazi se discuta aproape orice nume", a spus Dorin Dobra in conferinta de presa.

Intrebat cum a ajuns sa se discute in partid despre varianta Augustin Zegrean, senatorul liberal a spus ca a fost vorba despre "o potrivire fericita" cu incheierea mandatului acestuia la CCR.

"A fost un prilej, o intamplare, o potrivire fericita intre finalizarea mandatului domniei sale si situatia de la Bistrita. (...) Nu s-a luat legatura formal (cu Augustin Zegrean - n.red.), au fost doar discutii intre noi, la masa, colegi. Eu sunt unul dintre cei care s-a uitat la numele Augustin Zegrean ca la o solutie", a declarat Dobra.

Mandatul de presedinte al CCR detinut de Augustin Zegrean a expirat luna trecuta, interimar fiind numit Valer Dorneanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#Zegrean presedinte PNL Bistrita Nasaud, #Augustin Zegrean termina mandeat , #stiri PNL
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Fostul sef CCR Zegrean e curtat de liberali"