Gorghiu: Cotroversa in jurul lui Munteanu inseamna ca e alegerea perfecta

Vineri, 15 Aprilie 2016, ora 16:47
3127 citiri
Gorghiu: Cotroversa in jurul lui Munteanu inseamna ca e alegerea perfecta
Foto: Arhiva Facebook/ Alina Gorghiu

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu sustine ca toate controversele provocate de candidatura lui Marian Munteanu "valideaza o teorie" a sa si a lui Vasile Blaga, si anume aceea ca Munteanu este "alegerea perfecta" pentru a candida, ea afirmand ca Munteanu are "de departe prima sansa la Capitala".

"Pot sa va spun un lucru: ca de departe (Marian Munteanu - n.r.) are prima sansa la Capitala. (...). Il contesta PSD. Il contesta suporterii lui Nicusor Dan. E firesc sa-l conteste orice om care sustine alt partid. Ce am cerut ieri printr-un demers public a fost ca atunci cand arunci cu laturi intr-un candidat sa o faci documentat. Sa nu arunci cu n-am sa spun exact ce cred acum, dar sa nu arunci cu acuze in spatiul public fara sa ai nici cel mai mic argument in sustinerea acelor acuze", a afirmat Alina Gorghiu, intr-o conferinta de presa, sustinuta vineri la Pitesti.

PNL, somat sa-l retraga pe Munteanu: Ii dati ocazia sa isi expuna ideile nocive, discursul ortodox-fundamentalist

Institutul "Elie Wiesel": Persoana publica Marian Munteanu prezinta un motiv de ingrijorare

Scrisoare catre Iohannis si PNL: Va asumati atasamentul legionar al lui Munteanu?

Intrebata cum intentioneaza sa combata acuzele aduse la adresa lui Marian Munteanu legate de presupusul fundamentalism ortodox si despre relatiile cu Virgil Magureanu, Gorghiu a raspuns ca cei care il acuza pe Marian Munteanu ar trebui sa asculte explicatiile acestuia, intrucat acuzatiile sunt aceleasi ca cele aduse de FSN in anii '90.

"A explicat de sapte mii de ori, trebuie doar sa aiba cineva disponibilitatea sa tina urechile deschise, pentru ca domnul Munteanu a explicat pe toate posturile de televiziune (...), peste tot a explicat, cum de altfel face de 20 de ani: acele acuzatii (...) stiti ca au venit de la suporterii FSN in anii 90. Cam asta se spunea. Cu aceeasi legenda daca ramanem si in 2016 fara sa ne deranjam sa citim un pic ce a fost atunci sau sa-l ascultam pe candidat explicand, fara sa venim cu niste dovezi atunci cand acuzam, cred ca nu se cade sa o mai facem intr-o tara democratica, ca nu suntem la puscarie, nu suntem aici sa condamnam oameni inainte sa ascultam punctul lor de vedere", a adaugat co-presedintele PNL.

Cine e Marian Munteanu, noul candidat PNL la Primaria Capitalei: De la liderul studentilor, la alianta cu Virgil Magureanu

Marian Munteanu lamureste relatia cu Magureanu si face o propunere inedita Antenei 3

Alina Gorghiu a mai spus ca toate controversele din jurul candidaturii lui Munteanu arata ca acesta este "alegerea perfecta".

"Dar va spun ca aceasta controversa valideaza o teorie pe care eu si domnul Blaga o avem de vreo trei zile, de cand l-am desemnat candidat, si anume ca este alegea perfecta pentru candidatura la Primaria Generala. Am starnit asa un val de... Este foarte bine", a mai spus Gorghiu, vineri, la Pitesti.

Macovei: Cu Marian Munteanu, PNL a lasat cu totul Bucurestiul in bratele PSD

Co-presedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au participat, vineri, la Pitesti, la lansarea candidatilor liberali pentru alegerile locale din luna iunie, eveniment organizat la Casa Sindicatelor din municipiu.

Deputat liberal: Nu il voi sustine pe Munteanu. E o piramidala imbecilitate

Cristian Preda cere PNL sa retraga candidatura lui Munteanu: Ridicolul i-a coplesit

Marian Munteanu este al treilea candidat propus de PNL la Primaria Capitalei, dupa Cristian Busoi si Ludovic Orban.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Marian Munteanu candidatura, #Gorghiu candidatura Marian Munteanu , #stiri PNL

LIVE ÎN 00:04:29

Cu fata la alegatori,
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

În 4 de minute

Notifică-mă