Horea Uioreanu (PNL): Eu, cetatean roman, nu vreau sa fiu reprezentat de o hoata!

Duminica, 14 Noiembrie 2010, ora 14:37
2125 citiri
Horea Uioreanu (PNL): Eu, cetatean roman, nu vreau sa fiu reprezentat de o hoata!

Deputatul PNL Horea Uioreanu cere, printr-o petitie, demiterea Robertei Anastase, pe motiv ca nu vrea sa fie reprezentat, in Camera Deputatilor, de o "hoata".

"La 21 de ani de la evenimentele din decembrie 1989 si la 21 de luni de la instalarea puterii portocalii, Parlamentul Romaniei a devenit sala de spectacol. Protagonistii sunt reprezentantii PD-L care, disperati in a apara hotiile Robertei Anastase, se dedau zilnic la adevarate momente de circ si parodie, asezonate cu scandal politic. Toate acestea pentru a pastra in fruntea Camerei Deputatilor un hot dovedit, o persoana care a reusit sa ingenuncheze matematica, stabilind ca 80 este egal cu 170!", se mentioneaza intr-un comunicat de presa remis duminica Ziare.com.

"De fapt, actiunea doamnei Anastase este explicabila daca tinem cont de faptul ca aceeasi politica, a jafului si coruptiei, este promovata de liderii PD-L si Guvernul Basescu-Boc la nivelul intregii tari. Furtul din Parlament, de la legea pensiilor, a fost doar o urmare fireasca a furtului a 25% din lefurile angajatilor, a 15% din ajutoarele sociale ale celor mai afectati de criza si din indemnizatia mamelor pentru cresterea copiilor", continua Uioreanu.

"Pentru a stopa aceste acte de samavolnicie legislativa, deputatii PNL vor continua sa protesteze impotriva coruptiei, a furtului si a chiulangiilor de la puterea pedelista. Nu putem permite ca un hot sa continue sa conduca lucrarile Camerei Deputatilor din pozitia de presedinte. Acestea sunt motivele pentru care, in calitate de deputat in Parlamentul Romaniei si alaturi de colegii mei din PNL, cer demiterea Robertei Anastase pentru fapte de coruptie politica si pentru instaurarea furtului ca metoda de lucru in cadrul Parlamentului", se mai mentioneaza in comunicat.

Concret, deputatul promite ca "in perioada urmatoare, impreuna cu colegii mei parlamentari PNL, voi organiza o serie de actiuni de pichetare a sediilor PD-L din judetul Cluj. Pe parcursul actiunii vom imparti materiale prin care vom explica tuturor cetatenilor faptul ca PNL nu poate sa participe la sedintele conduse de Roberta Anastase, deoarece nu poate gira prin prezenta sa la lucrari o persoana care viciaza principiile democratiei si intra in sfera penalului".

"Concomitent, prin intermediul colegilor nostri europarlamentari, vom solicita sprijinul grupului ALDE pentru prezentarea in Parlamentul European a fraudei consie de Roberta Anastase si coalitia majoritara", promite deputatul.

"Ultima, dar nu cea din urma masura pe care PNL o va intreprinde pentru demiterea Robertei Anastase, este lansare unei petittii online", se mai mentioneaza in document. Textul acesteia va fi postat pe site-ul - http://www.petitieonline.ro/petitii-online.html, unde cei ce impartasesc aceeasi parere pot vota.

A.S.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Horia Uioreanu demisie Anastase, #demisie Roberta Anastase, #petitie online PNL Anastase, #petitie Horia Uioreanu Anastase , #stiri PNL
Comentarii
Poza florescumihairo
florescumihairo
rank 4
Horea Uioreanu (PNL): Eu, cetatean roman, nu vreau sa fiu reprezentat de o hoata!
Poza DUTTY
DUTTY
rank 5