Ilie Bolojan, candidatul PNL la Primaria Oradea

Luni, 10 Martie 2008, ora 16:06
2912 citiri
Ilie Bolojan, candidatul PNL la Primaria Oradea

Secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan, fost prefect de Bihor, si-a lansat luni, la Oradea, candidatura pentru primaria municipiului, informeaza NewsIn. "De ce am ales sa candidez? Pentru ca Oradea are nevoie de o schimbare a modului in care este administrat orasul. Timp de atatia ani administratia a fost condusa dupa obiceiuri si metehne care au dezavantajat orasul", a declarat Ilie Bolojan.

"Prin urmare am obligatia sa ofer o alternativa viabila. Cu o echipa profesionista putem relansa Oradea. Ca primar voi face ca Oradea sa devina un oras in care cetateanul este respectat si un oras deschis investitorilor", a adaugat Bolojan.

Politicianul si-a lansat candidatura alaturi de o echipa de sustinere, formata din zeci de sefi de institutii din Oradea, profesori universitari, consilieri locali si judeteni. Insa, alaturi de Bolojan, s-a aflat si consultantul financiar Dacian Palladi, consilierul presedintelui PD-L Bihor Petru Filip, de pe vremea cand acesta era primar, dar si directorul Spitalului Clinic Municipal, Gheorghe Carp, care s-a aflat pe lista PD-L Bihor in calitate de posibil candidat la functia de primar. De asemenea, Ilie Bolojan are si sustinerea senatorului Radu Tarle, fost membru PD-L Bihor.

Candidatul PNL la Primaria Oradea nu face inca parte din partidul pentru care candideaza, pemtru ca inainte de a deveni membru trebuie sa renunte la functia de secretar general al Guvernului. "Voi avea o discutie cu premierul si abia pe urma o sa va pot spune cand voi renunta la functia de la Guvern. Mai intai, trebuie sa stabilim modalitatea in care o sa predau proiectele incepute de mine in calitate de secretar general. Insa vreau sa renunt la aceasta functie pentru ca sunt de parere ca nu se pot face mai multe lucruri in acelasi timp", a afirmat Bolojan.

Pana la inscrierea oficiala in cursa electorala Ilie Bolojan mai trebuie sa-si faca buletin de Oradea. "Mi-am cumparat o proprietate, cu credit ipotecar, si imi voi face si buletin", a dezvaluit candidatul PNL.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#ilie bolojan, #oradea, #guvern , #stiri PNL