Marius Nicoara (PNL) da in judecata Societatea Academica Romana

Luni, 19 Mai 2008, ora 16:53
2051 citiri
Marius Nicoara (PNL) da in judecata Societatea Academica Romana

Candidatul PNL la sefia CJ Cluj, Marius Nicoara, va actiona in judecata Societatea Academica Romana, la instantele clujene, deoarece i-a adus grave prejudicii de imagine prin includerea sa pe "Lista baronilor locali", informeaza NewsIn.

"Nominalizarea ca baron local este una tendentioasa si se bazeaza pe premise total false. Declaratiile de avere si de interese au fost depuse conform legii la Biroul Electoral Judetean, odata cu restul dosarului de candidatura, dosar care n-ar fi fost primit si inregistrat in absenta acestui act. Mai mult, cele doua declaratii se afla afisate pe site-ul Consiliului Judetean Cluj la adresa www.cjcluj.ro", se arata intr-un comunicat de presa de luni, semnat de Nicoara.

Potrivit raportului Coalitiei pentru o Guvernare Curata dat publicitatii duminica, presa a semnalat prezenta fratelui lui Marius Nicoara ca actionar la MC Management Consulting, firma care este asociata la rindul sau in Aviation Management Consulting cu Airport Consulting GMBH, castigatoarea prin incredintare directa a contractului de fezabilitate pentru extinderea Aeroportului Cluj.

Marius Nicoara (foto) precizeaza, in comunicatul de luni, ca DNA a cercetat cazul legat de licitatia de la aeroport si a dispus neinceperea urmarii penale.

Liderul CJ Cluj mai sustine ca a cerut rectificarea listei, insa, in lipsa unei reactii din partea SAR, va apela la instante.

"Avand in vedere cele de mai sus si gravele prejudicii de imagine pe care publicitatea facuta documentului mi le-a adus, am solicitat Societatii Academice Romane rectificarea publica a listei, respectiv scoaterea mea din acest studiu. In acelasi timp, tinand cont de gravele prejudicii de imagine pe care publicitatea facuta documentului mi le-a adus, am decis sa ma adresez instantei pentru a obliga SAR sa-si ceara scuze in mod public si sa plateasca daune morale in valoare de 200.000 RON, bani care vor fi donati caminelor de batrani din judetul Cluj", se arata in incheierea documentului citat.

Coalitia pentru o Guvernare Curata a prezentat, duminica, un raport vizandu-i pe candidatii la presedintia Consiliilor Judetene, dintre 150 de candidati monitorizati, apartinand partidelor cotate cu peste 5% la nivel judetean, 56 neindeplinind criteriilor de integritate.

Lista medicamentelor compensate şi gratuite a fost extinsă. 28 de noi molecule au fost adăugate. Pentru ce boli sunt prescrise
Lista medicamentelor compensate şi gratuite a fost extinsă. 28 de noi molecule au fost adăugate. Pentru ce boli sunt prescrise
Guvernul României a aprobat, marţi, 23 aprilie, o hotărâre care prevede introducerea în lista de medicamente compensate şi gratuite a unui număr de 28 molecule inovative. Actualizarea...
Fost consilier al ministrului Petre Daea, chemat în judecată la Iași din cauza unor nereguli în privința averii sale
Fost consilier al ministrului Petre Daea, chemat în judecată la Iași din cauza unor nereguli în privința averii sale
Mihai Amarandei, fost consilier al ministrului Agriculturii Petre Daea, a fost chemat în fața Curții de Apel Iași de către reprezentanții Agenției Naționale pentru Integritate (ANI), după...
#judecata, #marius nicoara, #lista, #local, #baron, #Societatea Academica Romana , #stiri PNL