Mihai Voicu: Sunt un ticalos ingrijorat

Miercuri, 08 Septembrie 2010, ora 14:44
1993 citiri
Mihai Voicu: Sunt un ticalos ingrijorat
Foto: Arhiva

Purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, se autointituleaza "ticalos ingrijorat", asta dupa ce presedintele Traian Basescu i-a numit ticalosi pe politicienii care "au cumparat voturi pacalindu-i pe pensionari ca le pot dubla pensiile, iar acum tipa".

"Am aflat, din nou, ca suntem niste ticalosi. Noi toti, politicieni, ziaristi, pensionari si alti cetateni deopotriva", comenteaza acuzatia Mihai Voicu pe blog.

"Nu ma deranjeaza faptul ca intram din nou in povestea cu greaua mostenire. M-am obisnuit ca vina pentru incompetenta guvernului o poarta guvernul Tariceanu sau chiar guvernul I.G.Duca. Sau, in orice caz, oricine altcineva in afara guvernantilor care ne vor face in curand sa comemoram doi ani de la nefericita data cand Boc a re-devenit prim ministru.

Sunt insa inspaimantat de lipsa de perspectiva. Nu putem participa nici macar la o dezbatere despre prezent, ca sa nu mai vorbim de viitor. Nu stim care este situatia actuala, in afara de faptul ca o simtim zilnic, dar mai ales nu avem nicio sansa sa aflam ceva despre solutiile actualului guvern", mai scrie Mihai Voicu.

Asumandu-si calitatea de "ticalos", precum faceau odinioara "golanii" din Piata Universitatii numiti astfel de fostul presedinte Ion Iliescu, Mihai Voicu se alatura social-democratilor Victor Ponta si Aura Vasile. Presedintele PSD a purtat marti seara, in cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, ecusonul de "ticalos", iar Aura Vasile, vicelider al deputatilor PSD, a venit miercuri la sedinta de plen cu doua panglici albe in par pe care scria "ticalosi".

Aflat in vizita, marti, printre sinistratii de la Dornesi, presedintele Traian Basescu a declarat ca nu situatia tarii este dramatica, ci cea a fondului de pensii, pentru ca "un deficit de 3,6 miliarde de euro nu este joaca", acuzand ca " ticalosii care au cumparat voturi pacalindu-i pe pensionari ca le pot dubla pensiile tipa acum".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
#Mihai Voicu ticalos, #Basescu ticalosi , #stiri PNL
Comentarii
C
Cronos
rank 3
Si uite as ia nastere formatia politica ticaloasa "doi in una"
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Tu esti Voicu al PNL . Ramane valabila prima parte , ca nu te cred eu a fi ingrijorat .