Nini Sapunaru renunta in toamna la sefia PNL Vrancea

Miercuri, 01 Iulie 2009, ora 10:16
1589 citiri
Nini Sapunaru renunta in toamna la sefia PNL Vrancea

Nini Sapunaru, presedintele PNL Vrancea, a anuntat marti ca din toamna nu mai vrea sa fie liderul acestei organizatii si lasa partidul altcuiva.

Pe lista celor care l-ar putea inlocui se afla Dragos Mircea si Mihai Copaci, despre care se spune ca a dat sume mari pentru postul de conducere, informeaza Ziarul de Vrancea.

Nini Sapunaru a anuntat marti, in timpul unei vizite la Bucuresti, ca nu i se pare normal sa detina cumul de functii de conducere si se multumeste cu pozitia inalta din Biroul Politic Central al PNL.

"E munca ca la Verdun. Nu este bine sa fiu singurul care nu are somn noaptea. Mi se pare normal sa mai fie cineva responsabil de organizare. Cei care vor sa se implice trebuie sa faca dovada meritelor. Nu am de gand sa candidez pentru presedintia organizatiei la Congresul care se va organiza dupa alegerile prezidentiale. Nu tin neaparat sa detin monopolul tuturor functiilor. Intentia mea este de a revigora viata de organizatie si de partid. Le-am lansat o competitie: Cei care doriti, munciti!", a declarat Nini Sapunaru.

Cel mai probabil conducerea PNL Vrancea va fi preluata de fostul prefect Dragos Mircea, care nu a primit confirmarea pentru functia de inspector guvernamental la Prahova.

Mai mult, surse neoficiale sustin ca acesta ar fi renuntat deja la post pentru a-si pregati revenirea in politica locala din judetul Focsani.

Intrebat daca exista posibilitatea reintoarcerii sale la PNL, Dragos Mircea a declarat ca ar putea fi din nou coleg cu liberalii si ca la o discutie "la cafea" cu Sapunaru a vorbit si despre politica.

"Cat despre faptul ca anumite voci ma anunta drept viitor presedinte al PNL, ma onoreaza increderea fostilor si, probabil, a viitorilor colegi. Desi nu fac parte din PNL, presedintele organizatiei se va alege in urma unui Congres.

Iar vis-a-vis de aceste alegeri, eu i-as sfatui pe liberali sa astepte, pentru ca sunt alegeri in toamna si ar trebui sa se concentreze indeosebi pe acestea", a spus si Dragos Mircea.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Nini Sapunaru, #renunta sefie, #PNL Vrancea, #Dragos Mircea , #stiri PNL