Noi audieri in dosarul lui Dan Ilie Morega

Luni, 11 Februarie 2008, ora 13:54
1175 citiri
Noi audieri in dosarul lui Dan Ilie Morega

Directorul general al Complexului Energetic Rovinari si cel al Societatii Nationale a Lignitului Oltenia au fost audiati luni de procurorii anticoruptie in dosarul in care liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, este acuzat de coruptie, informeaza NewsIn.

Directorul general al Complexului Energetic Rovinari si cel al Societatii Nationale a Lignitului Oltenia i-au luat apararea, pe 31 ianuarie, liderului PNL Gorj, Dan Ilie Morega, acuzat de dare de mita intr-un dosar in care se fac cercetari si in legatura cu ministrul Muncii, Paul Pacuraru.

Directorul general al CE Rovinari, Laurentiu Ciurel, a emis joi un comunicat de presa prin care a precizat ca liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, nu a facut niciun fel de presiuni asupra sa pentru a-l favoriza pe fiul ministrului muncii, Paul Pacuraru, sa obtina un contract de prestari servicii in unitatea pe care o conduce.

Purtatorul de cuvant al SNLO, Corneliu Boldor, a dat si el publicitatii un comunicat de presa pentru a face cateva precizari legate de contractul incheiat de SNLO cu firma lui Mihnea Pacuraru si acuzatiile primite de la fostul secretar general al Ministerului Educatiei, Adrian Gorun.

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, a declarat pe 24 septembrie, la Realitatea TV, ca ministrul muncii, Paul Pacuraru, a intrat de cateva luni in atentia procurorilor DNA. Morar l-a sesizat, in aceeasi zi, pe presedintele Romaniei pentru ca acesta sa ceara urmarirea penala fata de Nicolae Paul Anton Pacuraru, ministrul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita.

Potrivit ziarului "Cotidianul", in timp ce SRI asculta telefoanele liderului PNL Gorj, Dan Ilie Morega, acuzat in scandalul banilor pentru partid adunati de la institutii descentralizate, procurorii ar fi descoperit doua convorbiri in care ministrul muncii il ruga pe Morega sa-l prezinte pe fiul sau directorului de la Rovinari.

Conform informatiilor obtinute de jurnalistii de la "Cotidianul", Pacuraru l-ar fi rugat pe Morega sa intervina pe langa directorii Societatii Nationale a Lignitului Oltenia si cei ai complexurilor energetice Turceni si Rovinari, astfel incat acestia sa acorde contracte societatii Intratest, firma condusa de Mihnea Pacuraru, fiul ministrului muncii.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#Morega, #audieri, #Pacuraru , #stiri PNL