Patriciu: PNL nu-mi datoreaza mie 700.000 de euro, ci unei firme la care sunt actionar

Luni, 19 Aprilie 2010, ora 19:55
2253 citiri
Patriciu: PNL nu-mi datoreaza mie 700.000 de euro, ci unei firme la care sunt actionar
Foto: catavencu.ro

Omul de afaceri Dinu Patriciu spune ca liberalii nu ii datoreaza lui personal bani, ci ca ar fi vorba de 700.000 de euro pe care PNL trebuie sa-i inapoieze unei firme la care el este actionar.

"PNL nu-mi datoreaza nimic mie, personal. Una dintre firmele la care am actiuni (Odyssey-n.red.) a avut contract cu PNL in campania electorala. Este o problema pe care trebuie sa o rezolve cele doua parti.

Ambele parti sunt flexibile si cred ca vor gasi o solutie pentru rezolvarea acestei situatii", a sustinut Dinu Patriciu, mentionand ca detine 60% din actiunile Odyssey, pentru Mediafax.

Dinu Patriciu ameninta PNL ca ii blocheaza conturile

Intrebat despre o eventuala promisiune facuta liberalilor cum ca ar suportat el cheltuielile din campanie pentru organizarea evenimentelor, Patriciu a spus ca el a avut o contributie in limita legii.

"Eu am avut o contributie pentru campania electorala a PNL in limitele legii. Nu mai stiu cat a fost, am contribuit in limita legii", a mai spus Patriciu.

Potrivit unui articol publicat de Gandul saptamana trecuta, PNL se afla intr-o situatie grava, avand datorii din campania electorala de peste 3 milioane de euro.

Antonescu: PNL are nevoie de bani repede

Situatia a fost confirmata de presedintele PNL Crin Antonescu, ce a spus ca partidul are nevoie de bani urgent pentru a nu avea probleme mai mari.

"Este o datorie foarte mare pentru capacitatea unui partid care, orice s-ar spune, nu are resurse financiare spectaculoase. E vorba si de restante in plata unor sedii, dobanzi care s-au acumulat la aceste restante, datorii istorice care au fost neglijate in 2009, an cu doua campanii.

Avem nevoie de bani repede, dar problema strangerii cotizatiilor trimite la problema comunicarii cu membrii si ea dovedeste ca nu ajungem in contact permanent cu oamenii nostri", a precizat liderul liberal, saptamana trecuta.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Dinu Patriciu datorii PNL, #Odyssey Patriciu ONL datorii, #Crin Antonescu datorii PNL , #stiri PNL