PNL acuza: Drumul spre aeroportul din Iasi, asfaltat pentru nunta fiicei primarului PSD

Duminica, 28 Septembrie 2014, ora 18:31
4007 citiri
PNL acuza: Drumul spre aeroportul din Iasi, asfaltat pentru nunta fiicei primarului PSD
Foto: Ziarul de Iasi

PNL Iasi il acuza pe primarul PSD Gheorghe Nichita ca a folosit bani publici pentru nunta fiicei sale, care a avut loc sambata si la care au participat premierul Victor Ponta si numerosi ministri si edili social-democrati.

Liberalii din Iasi cer sa fie facute publice sumele cheltuite pentru curatenia din Oficiul Starii Civile, din jurul bisericii unde a avut loc cununia religioasa, precum si cele pentru asfaltarea drumului spre aeroport, scrie Mediafax.

Vicepresedintele PNL Iasi, Alexandru Muraru, a sustinut ca edilul s-a comportat in ultima perioada ca "un bulibasa, care a tinut ca intreaga urbe sa afle despre evenimentul din propria familie".

"Primarul Nichita a folosit institutiile publice pentru un eveniment de familie. A fost renovata Casa Casatoriilor inaintea acestui eveniment, au fost reamenajate spatiile verzi din jurul bisericii si a fost asfaltata strada Eternitatea, drum folosit de demnitarii care au venit cu avionul. Totul s-a facut pentru a veni invitatii la nunta si pentru a da bine. Este un comportament tipic de nomenclaturist, la fel ca atunci cand se vopseau copacii pe vremea lui Ceausescu", a explicat liberalul.

In plus, Muraru a precizat ca Politia locala a dirijat circulatia rutiera in timpul cununiei religioase si un numar semnificativ de forte de ordine a fost mobilizat vineri la Oficiul starii civile.

"Solicitam in mod public ca Primaria Iasi sa faca publice sumele care au fost cheltuite in ultimele zile cu toate aceste actiuni. Credem ca sumele pot fi cu usurinta decontate din darurile de nunta", a cerut liderul PNL Iasi.

Nunta cu 600 de invitati

Premierul Victor Ponta, alaturi de numerosi ministri si primari PSD, a participat la nunta mezinei edilului din Iasi, care a avut loc sambata, la un restaurant select de la marginea orasului.

Primarul Iasiului si-a maritat fiica: Ponta si greii din PSD, printre cei 600 de invitati (Video)

Astfel, Victor Ponta si sotia sa, Daciana Sarbu, au fost invitatii unei petreceri cu fast la restaurantul Castel din Iasi. La nunta Ilincai Nichita, de 28 de ani, cu un prosper om de afaceri din Bucuresti, s-au aflat nume importante din PSD, printre care vicepremierii Liviu Dragnea si Gabriel Oprea.

Nasa mare a fost nimeni alta decat Rovana Plumb, ministrul Mediului, care s-a numarat printre cei aproape 600 de invitati.

Primarul Iasiului isi marita fiica: Ponta, asteptat la nunta

La marele eveniment au mai fost inivitati ministrul Justitiei Robert Cazanciuc, ministrul Educatiei Remus Pricopie, seful de campanie a lui Victor Ponta, Dan Sova, presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea, ministrul Tineretului si Sportului Gabriela Szabo, ministrul delegat pentru Ape si Paduri Doina Pana si altii.

Cum se marita fiica primarului din Iasi, cum se renoveaza starea civila - Ponta merge la nunta (Video)

Oficiul Starii Civile a fost cu totul transformat in cinstea tinerei perechi. Institutia a fost renovata, angajatii primariei au curatat si revopsit totul, inclusiv in jurul cladirii, si au montat o inima din flori pentru a-i cinsti pe tinerii miri.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#nunta fiica primar Iasi, #nunta fiica primar Iasi drum aeroport, #nunta fiica primar Iasi bani publici, #nunta fiica primar Iasi PNL , #stiri PNL
Comentarii