PNL ameninta ca il da in judecata pe democratul Ioan Oltean

Vineri, 05 Octombrie 2007, ora 16:22
865 citiri
PNL ameninta ca il da in judecata pe democratul Ioan Oltean

Secretarul general al PNL, deputatul Dan Motreanu, respinge acuzatiile formulate de vicepresedintele PD Ioan Oltean, potrivit carora liberarii au cumparat voturile la motiunea de cenzura, transmite NewsIn.

PNL cere dovezile in baza carora Oltean a facut afirmatiile respective la adresa PNL. In cazul in care acestea nu vor fi prezentate, PNL asteapta scuze publice. In caz contrar, liberalii il vor da in judecata pe vicepresedintele PD pentru "minciuna si calomnie".

"Probabil ca liderul democrat crede ca PNL actioneaza cum s-a vehiculat ca a actionat partidul din care face parte. In aceasta situatie, constat ca ne apropiem de sintagma << hotul striga hotii >>, ca tocmai un reprezentant al PD, partid care a negociat asiduu cu PSD, vine sa aduca astfel de acuze, fara nici cea mai mica dovada", a spus Motreanu.

Secretarul general al PNL a afirmat ca democratii sunt dispusi la orice fel de compromisuri, inclusiv sa-si incalce propriul statut prin alierea cu PSD, numai pentru a se intoarce la guvernare.

"Partidul National Liberal este strain de orice fel de practici mercantile pentru obtinerea de voturi in favoarea sa. PNL nu a cumparat voturile parlamentarilor care s-au pronuntat impotriva motiunii de cenzura, asa cum acuza vicepresedintele PD Ioan Oltean", a mai declarat secretarul general al PNL.

Una dintre afirmatiile deputatului PD, Ioan Oltean, care au inflamat PNL este ca milioane de euro au trecut din buzunarele liberalilor in ale acelor parlamentari care au votat impotriva motiunii".

In privinta solicitarii dovezilor, parlamentarul a declarat ca singura dovada ar fi recunoasterea celor care au primit, ceea ce e aproape imposibil" si ca DNA ar trebui sa se autosesizeze in acest caz. Ioan Oltean a refuzat sa dea publicitatii sumele pe care le-ar fi primit parlamentarii mituiti, dar din randul lor l-a exclus pe Ion Iliescu.

Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Comentarii