PNL face 133 de ani

Vineri, 23 Mai 2008, ora 11:20
1981 citiri
PNL face 133 de ani

Partidul National Liberal aniverseaza anul acesta 133 de ani de la infiintare, anunta AMOS News.

Incepand din anul 2000, cu ocazia aniversarii zilei PNL, se acorda Premiul de excelenta "I.C.Bratianu" unor intelectuali de marca pentru activitatea lor in sprijinul ideilor liberale si a liberalismului.

Printre castigatorii premiului se numara guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, poetul Stefan Augustin Doinas, politologul Stelian Tanase, istoricii Neagu Djuvara si Alexandru Zub si Asociatia Pro Democratia prin intermediul politologului Cristian Parvulescu.

Premiul de excelenta din acest an "I.C.Bratianu" va fi oferit profesorului doctor Florin Aftalion de la ESSEC Business School Paris, ca o recunoastere a activitatii academice pusa in slujba economiei mondiale si a promovarii valorilor liberale.

Florin Aftalion este un reputat economist francez de origine romana, care s-a nascut in 1937, la Bucuresti, si a parasit tara impreuna cu familia sa in 1949, sub amenintarea regimului comunist. Este profesor de finante la ESSEC Business School Paris, conferentiar la New York, Northwestern si Tel Aviv University.

Potrivit PNL, activitatea profesorului Florin Aftalion, distins economist si profesor emerit, trebuie sa fie mai bine cunoscute in Romania, tara sa de origine.

Decernarea premiului va avea loc luni, la Sala Auditorium a Muzeului National de Arta, incepand cu orele 18.00. Printre participanti se numara membrii Delegatiei Permanente a PNL, reprezentantii Tineretului National Liberal, ai Cluburilor Studentesti Liberale si Organizatiei Femeilor Liberale, precum si reprezentanti ai societatii civile si ziaristi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Reacție după închiderea televiziunii unui fost baron local PNL: ”Toate se plătesc. Şi bune şi rele. Cu interlopi pe urmele mele...”
Reacție după închiderea televiziunii unui fost baron local PNL: ”Toate se plătesc. Şi bune şi rele. Cu interlopi pe urmele mele...”
Televiziunea locală din Braşov Mix TV, fondată şi deţinută de fostul baron local Aristotel Căncescu, fost şef al Consiliului Judeţean Braşov din partea PNL, a fost închisă la începutul...
Prima vizită în Scoția a Regelui Charles după diagnosticul de cancer. Aniversarea alături de Regina Camilla
Prima vizită în Scoția a Regelui Charles după diagnosticul de cancer. Aniversarea alături de Regina Camilla
Regele Marii Britanii Charles al III-lea, în vârstă de 75 de ani, împreună cu soția sa Camilla, au fost văzuți în timp ce participau la slujba de duminică la Crete Kirk. Cuplul regal se...
#PNL, #Mugur Isarescu, #premiu, #aniversare, #Florin Aftalion , #stiri PNL