Ziare.com

PNL vrea comisie de ancheta pentru patinoarul de la Brasov

Luni, 07 Iunie 2010, ora 19:14

   

PNL vrea comisie de ancheta pentru patinoarul de la Brasov
Deputatii PNL intentioneaza sa propuna infiintarea a doua comisii de ancheta parlamentara, una privind situatia patinoarului de la Brasov si alta pe modalitatea de alocare a proiectelor in baza masurii 322, a anuntat luni viceliderul grupului, Eugen Nicolaescu.

"S-a decis sa se ceara o comisie de ancheta pe problema patinoarului de la Brasov. S-a cerut, de asemenea, acordul de principiu pentru infiintarea unei alte comisii de ancheta parlamentara privind modul in care s-au repartizat fondurile si s-au aprobat proiectele pe masura 322. Aici, colegi de-ai nostri au avut opinia ca, in multe cazuri, prin schimbarea criteriilor de eligibilitate s-au blocat proiectele si, mai ales ale noastre, ale opozitiei, schimbarea fiind facuta special ca sa treaca in fata si mai repede, proiectele puterii, ale PD-L in mod deosebit", a spus Nicolaescu.

Potrivit liberalului, se vor solicita o serie de informatii din teritoriu de la toate primariile PNL din teritoriu, si "dupa ce vor veni toate aceste informatii se vor derula toate lucrarile procedurale". "Va trebui sa negociem evident cu PSD, pentru ca noi nu putem sa realizam singuri o comisie de ancheta, sa negociem cu ei termenii in care sa ne sustina o asemenea comisie de ancheta", a mai spus viceliderul grupului PNL.

Sursa: rNews

Articol citit de 565 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor