Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Protest al deputatilor Opozitiei: urne cu bani falsi inscriptionate PD-L si UNPR

Miercuri, 08 Septembrie 2010, ora 22:34
1468 citiri
Protest al deputatilor Opozitiei: urne cu bani falsi inscriptionate PD-L si UNPR

Deputatii PSD si PNL au protestat, miercuri, fata de incercarea PDL "de a forta Regulamentul Camerei", asezand langa prezidiul din sala de plen doua urne cu bancnote false, inscriptionate PD-L si UNPR, cu rugamintea ca cele doua partide "sa nu mai fure de la romani, ci sa ia banii astia".

La finalul sedintei de plen, social-democratii si liberalii au mutat pe hol urnele cu bani falsi, pe care era inscriptionat "Da-i lui Basescu sa traiasca bine".

"A fost penibila toata actiunea PD-L de azi (n.r. miercuri) , cand au incercat sa forteze Regulamentul Camerei pentru a da o masina, un birou si trei secretare grupului deputatilor UNPR. Credem ca problemele Romaniei sunt cu totul altele dar ei la guvernare, desi sunt in mocirla pana la gat, au cu totul alte prioritati, sunt inconstienti", a explicat deputatul PSD Nicolae Binicioiu demersul PSD.

El a explicat ca la protest s-au raliat si liberalii. "Cei de la PD-L doar vor colecta, pentru ca sunt invatati sa ia. Rugamintea ar fi sa nu mai fure de la romani, ci sa ia banii astia.Sunt bani de hartie, dar sunt convins ca, daca il intreaba pe dl Videanu, gasesc o formula chimica sa-i transforme in bani reali", i-a ironizat social-democratul.

Deputatii puterii si cei ai opozitiei au avut miercuri o noua disputa pe marginea accesului unui reprezentant al independentilor in Comisia de Regulament, problema transandu-se in favoarea independentilor dupa un vot contestat vehement de PSD si PNL.

Proiectul de hotarare al Comisiei de regulament, prin care deputatul independent Eugen Nicolicea este repartizat in cadrul acestei comisii, a obtinut 133 de voturi "pentru", doua "impotriva" si o abtinere, in conditiile in care reprezentantii PSD si PNL au anuntat ca vor parasi sala si nu vor fi prezenti la vot.

La finalul votului, presedintele Camerei, Roberta Anastase, a anuntat ca proiectul a fost aprobat, insa deputatul PSD Georgian Pop a contestat de la tribuna rezultatul, spunand ca plenul nu era in cvorum. Anastase a spus insa ca rezultatul este valid, existand cvorum, deoarece deputatii opozitiei erau in sala la momentul votului, cu toate ca nu si-au exercitat optiunea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Deputati PNL, #deputati PSD, #urne bani falsi, #bani falsi inscriptionati PDL, #bani falsi inscriptionati UNPR , #stiri PNL