Replica PNL la criticile USR adresate lui Iohannis: Fostul avocat al lui Radu Mazare emite judecati

Miercuri, 24 Iulie 2019, ora 15:08
6775 citiri
Replica PNL la criticile USR adresate lui Iohannis: Fostul avocat al lui Radu Mazare emite judecati
Foto: Arhiva Facebook/ Stelian Ion

Deputatul PNL Gigel Stirbu il ataca pe Stelian Ion, dupa ce deputatul USR l-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a semnat decretele de numire in functie pentru noii ministri doriti de premierul Viorica Dancila.

"Am vazut astazi cu surprindere, trebuie sa recunosc, ca fostul avocat al lui Radu Mazare emite judecati de valoare la adresa Presedintelui Romaniei vizavi de atributiile constitutionale pe care domnia sa le are.

Se pare ca nu mai exista limite ale bunului simt atunci cand devii persoana publica, dar mai bine domnul Stelian Ion ar monitoriza contractele cu statul ale colegilor domniei sale, care se pare ca sunt destul de consistente din punct de vedere valoric! Zic si eu!", a transmis intr-un comunicat de presa Gigel Stirbu.

Liberalul face referire la presedintele USR, Dan Barna, despre care presa a scris, in 2016, ca "a facut bani frumosi si de pe urma statului, prin una din firmele sale".

Mai multi membri USR au criticat, miercuri, decizia presedintelui Klaus Iohannis de a semna decretele de numire in functie pentru noii ministri doriti de premierul Viorica Dancila.

Astfel, Ramona Manescu a devenit ministru de Externe, Nicolae Moga, ministru de Interne si Mihai Fifor, vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei.

Stelian Ion a scris pe contul sau de Facebook ca aceste numiri sunt "dezonorante pentru Klaus Iohannis si nu poti sa nu te intrebi, din nou, cu cine joaca de fapt domnul presedinte".

"O spun cu toata responsabilitatea: senatorul PSD Moga a fost permanent alaturi de Mazare si Nicusor Constantinescu la jefuirea bugetului Constantei timp de aproape doua decenii si este, fara indoiala, unul dintre vinovatii pentru decaderea acestui important oras al Romaniei.

E o comicarie de teatru absurd ca in timp ce Justitia demanteleaza o mafie si ii baga pe jupani la puscarie, locotenentul lor sa devina sef peste Politie.

La randul sau, Ramona Manescu este un personaj incapabil sa-si justifice averea impresionanta, dobandita adesea prin tranzactii dubioase (vezi investigatiile Rise Project) . Si la fel de grav este ca nimic nu o recomanda pentru pozitia de sefa a diplomatiei.

Asta merita Romania, domnule presedinte Klaus Iohannis?", a conchis Stelian Ion.

Conform constanta.ro, Stelian Ion a fost avocatul lui Radu Mazare intr-un proces in care Sulfina Barbu deschisese o actiune impotriva fostului primar al Constantei, dupa ce acesta o numise "proasta", in cadrul unei conferinte de presa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#deputat PNL atacat Stelian Ion , #stiri PNL
Comentarii
Poza jelu
jelu
rank 4
Nu va este clar BLATUL dintre Alianta PNL(pdl+pnl) si PSD!?!
Poza FrumoasaTara
FrumoasaTara
rank 5