Andreea Lambru, cazatura in fata liderilor USL (Video)

Sambata, 18 Mai 2013, ora 19:58
8195 citiri
Andreea Lambru, cazatura in fata liderilor USL (Video)

Sosirea liderilor USL, Crin Antonescu, Victor Ponta si Daniel Constantin, la evenimentul de la Romexpo, unde era reunit tineretul liberal, nu a decurs fara incidente.

Chiar inainte de a intra in sala unde tineretul liberal isi alegea noua conducere, secretarul general adjunct al Guvernului, Andreea Lambru, s-a dezechilibrat si a cazut in fata liderilor USL.

Presedintele PC Daniel Constantin s-a aplecat sa o ridice, in timp ce liderul PNL Crin Antonescu si-a continuat drumul.

Seful Executivului, Victor Ponta, nu a scapat momentul pentru a comenta ironic: "O fata aveti si pe aia o distrugeti".

Congresul Tinerilor Liberali care a avut loc sambata, in Bucuresti, la Romexpo, a inceput cu o intarziere de mai bine de jumatate de ora. Se pare ca motivul acestei intarzieri a fost o noua discutie in contradictoriu intre liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu.

Desi Crin Antonescu anuntase de vineri seara ca la Congresul TNL este invitat si premierul Victor Ponta, se pare ca prim-ministrul s-a lasat greu convins sa participe.

In jurul orei 12:00, surse din zona politica sustineau ca Victor Ponta nu va participa la Congresul TNL. Ulterior, se pare ca a avut loc o intalnire intre Victor Ponta si Crin Antonescu si, in jurul orei 12:30, la Romexpo si-au facut aparitia atat liderul PNL, cat si primul ministru si ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Informatia a fost confirmata de Victor Ponta in discursul tinut in fata tinerilor liberali.

Congresul TNL: Ponta confirma ca nu a vrut sa vina, dar s-a razgandit. Mesaje privind unitatea USL

"Ma bucur ca organizatiile noastre de tineret sunt mai intelepte decat organizatiile mari", si-a inceput discursul Victor Ponta, in fata tinerilor liberali adunati la Romexpo pentru a-si alege noua conducere.

Prim ministrul si-a explicat apoi afirmatia: "Dupa ce ne-am certat noi putin, am zis ca nu mai vin (la Congresul TNL, care are loc sambata, in Bucuresti - n.red.), insa m-am razgandit. Ar fi fost profund incorect fata de dvs. - toti cei care sunt acum in diverse functii sunt acolo pentru ca dvs. i-ati convins pe oamenii din judetele dvs. sa voteze USL".

Victor Ponta i-a laudat pe tinerii liberali, insa, in acelasi timp, a transmis si un mesaj privind unitatea USL.

Florin Alese a fost reconfirmat in functia de presedinte al TNL.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Andreea Lambru cazut alegeri TNL, #Andreea Lambru PNL, #alegeri TNL , #TNL