IRL rupe parteneriatul cu PNTCD

Luni, 02 Iunie 2014, ora 12:24
3080 citiri
IRL rupe parteneriatul cu PNTCD
Foto: Arhiva

Initiativa Romania Liberala (IRL) a decis sa inceteze parteneriatul cu PNTCD, in urma rezultatelor slabe inregistrate la alegerile europarlamentare.

"Consideram cu un comportament politic onest ne obliga pe toti sa ne asumam responsabilitatea pentru rezultatul slab obtinut de PNTCD in alegerile din 25 mai", se arata intr-un comunicat al IRL, citat de B1 TV.

PNTCD si Initiativa Romania Liberala au semnat un protocol, in octombrie 2013, pentru relansarea partidului taranesc.

"Acest protocol intre PNTCD si IRL e semnat in perspectiva Congresului extraordinar al PNTCD care a fost convocat pentru 2 noiembrie la Opera Romana, data la care membri ai Initiativei Romania Liberala vor fi cooptati in conducerea nationala a PNTCD. E vorba despre un proiect comun de relansare a PNTCD impreuna cu partenerii de la IRL", a declarat atunci presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu.

Protocol intre PNTCD si Initiativa Romania Liberala - se vrea relansarea partidului

Acesta a spus ca parteneriatul dintre cele doua formatiuni vine ca o alternativa la USL, care s-a destramat intre timp pe fondul neintelegerilor dintre liberali si social-democrati.

"Am avut cateva discutii cu Vasile Blaga, sigur neoficiale, domnia sa a dat mai multe declaratii, in sensul ca urmeaza sa mearga singur la europarlamentare, nu cred ca e solutia cea mai fericita pentru domnia sa si PDL, o sa va spun si dumneavoastra care e ratiunea pentru care cred acest lucru.

Domnia sa vorbeste despre europarlamentare ca despre un test, partidele dreptei sa dea un test, eu cred ca nu mai suntem la momentul sa dam teste politice electorale si e nevoie sa raspundem dorintei electoratului dreptei (...) obiectivul nostru e acela de a realiza o contrapondere la USL si nu de a face teste si competitie intre noi", spunea anul trecut Pavelescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#rupere parteneriat IRL PNTCD, #PNTCD IRL parteneriat, #PNTCD IRL protocol , #stiri PNTCD
Comentarii
U
ultras
rank 5
astia nu-s aia exclusi de antonescu ca voiau ruperea usl?