Scandal in PNTCD: Filiala Bucuresti cere demisia lui Milut si a lui Pavelescu

Vineri, 01 August 2008, ora 15:33
2461 citiri
Scandal in PNTCD: Filiala Bucuresti cere demisia lui Milut si a lui Pavelescu

Organizatia PNTCD Bucuresti a decis sa retraga sprijinul politic presedintelui partidului, Marian Milut, prim-vicepresedintelui Aurelian Pavelescu si vicepresedintelui Radu Munteanu si a hotarat sa il sustina pe Radu Sarbu pentru preluarea sefiei acestei formatiuni politice.

Potrivit unui comunicat remis vineri presei, actuala conducere a PNTCD este acuzata abzuri repetate impotriva membrilor partidului si de incalcare a statutului partidului.

"Conferinta Organizatiei PNTCD a municipiului Bucuresti retrage sprijinul politic urmatorilor membri PNTCD din Bucuresti: Marian Milut, presedinte al partidului, Aurelian Pavelescu, prim-vicepresedinte, si Radu Munteanu, vicepresedinte, pentru comiterea, in exercitarea functiei, cu evidenta incalcare a Statutului, de repetate abuzuri impotriva membrilor partidului si impotriva organizatiilor judetene care s-au opus actiunilor lor nestatutare si cere demisia celor trei, pentru rezultatele dezastruoase obtinute la alegerile locale din 2008, cele mai proaste rezultate electorale din istoria PNTCD", se arata in rezolutia Conferintei extraordinare a PNTCD Bucuresti din 31 iulie.

In ceea ce priveste politica de aliante, liderii taranistilor bucuresteni considera ca trebuie respectat protocolul incheiat cu PNL, dar ca nu trebuie excluse discutiile cu alte partide.

Prim-vicepresedintele PNTCD Bucuresti, fostul deputat Mihai Grigoriu, a spus ca liderii organizatiei vor participa sambata la o intalnire organizata la Timisoara de Gheorghe Ciuhandu pentru "clarificarea situatiei create in partid" si ca taranistii bucuresteni sunt de acord cu congresul convocat de 28 de filiale in data de 24 august.

"Ciuhandu este constient ca asa nu se mai poate. Parerea mea este ca acest congres va fi pentru schimbarea conducerii centrale, care si-a pierdut sprijinul politic, avand sprijinul ferm doar a 15 organizatii, care nu intrunesc mai mult de 15% din delegatii de la congres", a mai declarat Grigoriu.

Scandal politic într-o țară NATO din cauza Ucrainei. Ministrul de Externe, demis la doar două săptămâni de la numire
Scandal politic într-o țară NATO din cauza Ucrainei. Ministrul de Externe, demis la doar două săptămâni de la numire
Premierul interimar al Bulgariei, Dimităr Glavcev, l-a demis pe ministrul de Externe, Stefan Dimitrov, la numai două săptămâni de când acesta fusese numit în post. Funcția a fost acum...
În cât timp vor ajunge în Ucraina armele și munițiile promise de americani. "Este esențial să ne mișcăm rapid"
În cât timp vor ajunge în Ucraina armele și munițiile promise de americani. "Este esențial să ne mișcăm rapid"
Camera Reprezentanților a SUA a votat pentru acordarea unui ajutor de 61 de miliarde de dolari Ucrainei și aliaților săi. 311 legislatori au votat în favoarea proiectului de lege. Înainte...
#Aurelian Pavelescu, #Marian Milut, #demitere, #Radu Sarbu, #congres , #stiri PNTCD