Taranistii s-au pus de acord asupra unui singur lucru: Boc trebuie sa plece

Luni, 11 Octombrie 2010, ora 23:55
1676 citiri
Taranistii s-au pus de acord asupra unui singur lucru: Boc trebuie sa plece
Foto: analogtv.ro

Galceava in randul taranistilor din Timis. Acuze in valuri, dar si propuneri, si solutii pentru tara, cu toate ca nu pot sa-si faca ordine in ograda propriului partid.

Din cauza disputelor dintre ei, taranistii risca sa rateze participarea si la urmatoarele alegeri. Una dintre neintelegeri, si care pare a nu se mai termina, este sirul de procese din interirorul PNTCD. Acestora li s-a mai adaugat unul, dupa ce "Aripa Sarbu" l-a actionat in instanta pe Aurelian Pavelescu, liderul celeilalte grupari, pentru ca a vandut sediul istoric din Bucuresti al partidului.

Si in aceasta situatie, tripleta din conducerea PNTCD Timis "Aripa Sarbu" vine cu propuneri de redresare a tari. Propuneri de altfel justificate prin faptul ca poporul roman o duce tot mai greu, iar tara se afla la rascruce de vanturi, bantuita de foame, de frig si de hoti.

Tocmai aceste "greutati cu care se confrunta tara si poporul" i-a adunat pe taranisti sub sigla PNTCD, la sediul partidului din Timisoara. Ocazie cu care, presedintele filialei, Gheorghe Ciuhandu, prim-vicepresedintele Viorel Sasca si presedintele organizatiei municipale Timisoara, Adrian Orza, au lansat un tir masiv de atacuri la adresa Guvernului Boc. "Sa gasesti o alternativa mai buna decat Boc nu e greu. E cel mai usor lucru din lume", e de parare Viorel Sasca.

Pe de alta parte, Gheorghe Ciuhandu sustine ca "parlamentul nu lucreaza, ca manifestantii ies tot mai des in strada, ca pensionarii sunt in corzi, ca viitorul tineretului a fost amanetat prin indatorarea excesiva a statului, iar pentru refacerea statului prima solutie ar fi ca acest stil de guvernare sa inceteze".

"Actuala clasa politica, declara Adrian Orza, trebuie sa dea faliment. Solutii de redresare exista si ele pot fi aduse numai de anumiti oameni politici, de calitate, sprijiniti de reprezentantii necompromisi ai societatii civle".

Solutii si iar solutii. Solutii in vorbe, solutii in pareri, solutii in opinii etc. Mai putin in fapte. Solutii concrete pentru o schimbare reala, nici una. Nimeni nu propune o varianta mai buna. Atunci, cu asa carmaci, cum sa nu alunece tara pe tobogan la vale?

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#solutii vorbe, #PNTCD Ciuhandu, #Aripa Sarbu , #stiri PNTCD