Ce li se mai pregateste jucatorilor de Pokemon Go? Cateva indicii de la omul din spatele jocului

Luni, 25 Iulie 2016, ora 12:01
6488 citiri
Ce li se mai pregateste jucatorilor de Pokemon Go? Cateva indicii de la omul din spatele jocului
Foto: Captura YouTube

Febra Pokemon Go a cuprins intreaga planeta. Milioane de oameni ies din case la vanatoare de pokemoni si numarul lor este asteptat sa creasca, pentru ca jocul a fost lansat recent si in Asia.

John Hanke, CEO Niatic, firma care dezvolta aplicatia in parteneriat cu Nintendo, a lansat cateva indicii despre viitorul jocului, potrivit Business Insider.

Citeste si nebunia Pokemon Go, explicata de un psiholog: De ce unii isi pun viata in pericol si cum s-a produs isteria

Vin pokemoni rari! Henke dezvaluit ca urmeaza ca jucatorilor sa li se afiseze alti monstruleti, necunoscuti pana acum, avand in vedere ca din totalul de 151 de pokemoni au fost contabilizati pana acum 145, de jucatorii din intreaga lume.

Echipa ta va fi mai importanta. Fiecare echipa Pokemon - Instinct (galben), Valor (rosu) si Mystic (albastru) - are asociata una dintre cele trei pasari legendare. Pasarea care reprezinta echipa ar putea determina ce fel de pasari pot prinde jucatorii din echipa respectiva. In plus, liderii echipelor vor incepe in curand sa dea sfaturi celorlalti jucatori, a dezvaluit Hanke.

Ai putea sa iti vindeci Pokemonul. Unele pokestopuri ar putea fi transformate in centre unde sa iti tratezi Pokemonul, asa cum se intampla in jocurile video originale pe care este bazat Pokemon Go.

Mai sunt cadouri ascunse pentru jucatori! Jucatorii Pokemon Go au descoperit daca dai unui Eevee numele de "Pyro", "Rainer" sau "Sparky" se va transforma in Flareon, Vaporeon si respectiv Jolteon. Hanke le-a transmis ca mai au astfel de descoperiri de facut.

El a reafirmat totodata ca jucatorii vor putea face schimburi intre ei cu pokemonii prinsi.

Pokemon Go, jocul ai carui utilizatori trebuie sa gaseasca personaje virtuale in lumea reala, a fost lansat in SUA, Australia, Noua Zeelenda, Canada, Japonia si este jucat in peste 30 de tari din Europa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#Pokemon Go noutati , #joc