Pokemon Go a intrerupt un briefing antitero la Departamentul de Stat

Vineri, 22 Iulie 2016, ora 13:46
5043 citiri
Pokemon Go a intrerupt un briefing antitero la Departamentul de Stat
Foto: Arhiva Ziare.com

Un reporter american juca Pokemon Go in timpul unei conferinte de presa a Departamentului de Stat ce viza coalitia impotriva Statului Islamic, iar purtatorul de cuvant, John Kirby, i-a atras furios atentia.

Mania Pokemon Go s-a infiltrat pana si in cele mai importante institutii din Statele Unite. Un reporter parea mai interesat sa vaneze pokemoni decat sa-l asculte pe purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat vorbind despre prevenirea si combaterea terorismului si despre coalitia impotriva ISIL, in conferinta de presa zilnica a Departamentului, relateaza CNN.

Kirby a reactionat prompt si furios dupa ce l-a vazut pe reporter jucand Pokemon Go: "Joci chestia aia cu Pokemon acum, nu?", a spus Kirby.

La momentul respectiv, purtatorul de cuvant discuta despre eforturile sustinute ale coalitiei anti-ISIL de a combate terorismul si atacurile sangeroase ale retelei teroriste.

Reporterul, care n-a fost identificat pana in acest moment, ar fi raspuns: "Doar vreau sa nu pierd pokemonii din ochi".

Kirby si-a reluat apoi discursul despre coalitie, precizand ca lupta antiterorism "nu va fi usoara", dar si ca Departamentul de Stat american "are o strategie si este decis cum trebuie sa lupte impotriva organizatiilor teroriste."

Dupa ce a facut aceste precizari, purtatorul de cuvant i s-a adresat din nou reporterului, intrebandu-l: "Ai prins vreun Pokemon intre timp?" Reporterul i-a raspuns lui John Kirby ca nu a reusit sa vaneze niciun pokemon, pentru ca "semnalul pentru Internet in cladire nu era foarte bun".

Purtatorul de cuvant si-a cerut apoi scuze pentru intrebarea pe care i-a pus-o reporterului si si-a continuat discursul.

Citeste o alta intamplare amuzanta cu febra Pokemon: O femeie a ramas blocata intr-un copac, in cimitir, in timp ce vana monstruleti

Din pacate, mania jocului a facut si prima victima: Un tanar care cauta pokemoni a fost impuscat mortal

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Pokemon Departamentul de Stat , #joc