Liga 1: Poli Iasi castiga categoric la Voluntari si se apropie de play-off

Sambata, 03 Februarie 2018, ora 19:52
2560 citiri
Liga 1: Poli Iasi castiga categoric la Voluntari si se apropie de play-off
Foto: Captura DigiSport

Poli Iasi a obtinut o victorie categorica in deplasarea de la Voluntari si se apropie serios de locurile ce asigura prezenta in play-off-ul campionatului.

Moldovenii s-au impus pe terenul ilfovenilor cu un incredibil 4-0, la capatul unei partide de in care nu s-a pus niciun moment problema invingatoarei.

Dupa un debut de partida in care au amenintat poarta Voluntariului, oaspetii au deschis scorul in minutul 28, atunci cand Bosoi a punctat cu un sut sec, profitand insa de greselile in lant ale jucatorilor echipei gazda.

Patru minute mai tarziu, Andrei Sin a dus scorul la 2-0 din centrarea lui Bosoi, fotbalistul de la Iasi trimitand in plasa de langa un adversar.

In finalul primei reprize a venit randul lui Andrei Cristea sa centreze bine, iar Badic, nemarcat in careul advers, s-a inaltat si a punctat cu o lovitura de cap foarte bine plasata.

N-au trecut decat trei minute din partea secunde si, pe contraatac, acelasi Cristea l-a lansat excelent pe Chelaru, care a marcat cu o deviere.

Iasul obtine cea mai clara victorie din acest sezon in deplasarea de la Voluntari si pune presiune pe echipele care se lupta pentru cele sase pozitii de play-off.

ECHIPELE DE START

Voluntari: Petrariu - Pleasca, I. Balaur, C. Achim, Bucurica - Rauta, Novac - Ivanovici, Marinescu, Pircalabu - Ad. Balan

Rezerve: D. Balauru, Cernat, Capatana, C. Lazar, I. Voicu, Cazan

Poli Iasi: Koselev - Bosoi, Mihalache, Cioinac, Badic - Qaka, Chelaru - Almada, Santos, Sin - A. Cristea

Rezerve: Rusu, Pantiru, Al. Zaharia, Mihaescu, Luwaga, Cisse, Gavrila

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#Liga 1 rezultate, #Voluntari Iasi rezultat, #Poli Iasi victorie Voluntari , #Liga I