O echipa din Liga 1 s-a inteles cu un nou antrenor

Vineri, 07 Octombrie 2016, ora 22:15
5279 citiri
O echipa din Liga 1 s-a inteles cu un nou antrenor
Foto: Hepta.ro

CSMS Poli Iasi va avea un nou antrenor, de sambata, dupa ce italianul Nicolo Napoli a fost dat afara, vineri, reziliindu-se unilateral contractul.

Potrivit Digi Sport, clubul s-a inteles de principiu cu Eugen Neagoe, care va avea drept obiectiv calificarea in play-off.

Tehnicianul de 49 de ani, fost secund la nationala in perioada 2011-2015, se va prezenta sambata la clubul iesean si va finaliza negocierile.

Neagoe a mai antrenat pe Universitatea Craiova si a fost secund la Steaua, printre altele, iar in ultimul sezon a pregatit echipa cipriota Aris Limassol.

Nicolo Napoli a fost data afara cu scandal de la echipa, vineri, cand conducatorii iesenilor au apelat si la ajutorul Politiei Locale pentru a-l impiedica pe italian sa intre la antrenament.

"Nu am discutat nimic, nu am voie in vestiar si gata. Eu nu am primit nimic, nicio foaie si nu plec de la Iasi. Eu stau aici, cred ca ei nu pot pune alt antrenor, pentru ca eu nu am incheiat contractul. Am bagat o notificare astazi la club cu parerea mea, vedem ce se intampla.

Eu sunt antrenor la Iasi. Pentru ca nu mi se respecta contractul, eu nu plec de la Iasi. Nu ma lasa sa intru in vestiar. Afara e locul meu? Stau aici 2, 3, 4, 5 zile, astept un meci de campionat. Cine se baga pe banca in locul meu?

(...) I-am propus presedintelui sa-mi dea salariile normal, iar eu plec acasa, respectam contractul. Clauzele nu sunt valabile, eu merg la FIFA", a spus Napoli.

Toni Conceicao, Viorel Moldovan si Claudiu Niculescu au fost variantele luate in calcul pentru inlocuirea antrenorului italian, care se afla la echipa de exact doi ani. Prima optiune a fost Liviu Ciobotoriu.

Napoli a antrenat mai multe echipe din Romania, cea la care a petrecut cel mai mult timp fiind Universitatea Craiova.

CSMS Poli Iasi se afla pe locul 9 in campionat, cu 12 puncte dupa 11 etape, la 4 de play-off. Iesenii, care au fost eliminati de Hajduk Split din preliminariile Europa League, au doar o victorie in ultimele 9 etape, dupa ce incepusera excelent campionatul - punctaj maxim dupa doua meciuri.

In ultima etapa, CSMS Iasi a pierdut pe teren propriu cu ultima clasata, Poli Timisoara.

Napoli este al doilea antrenor schimbat in acest sezon, dupa ce un alt italian, Dario Bonetti, a fost inlocuit cu Dan Alexa, pe banca fostei vicecampioane ASA Targu Mures.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Eugen Neagoe antrenor Poli Iasi, #Neagoe antrenor CSMS Iasi, #Nicolo Napoli demis Poli Iasi, #Napoli schimbat CSMS Iasi , #Liga I