Rednic baga rezervele cu Poli Iasi

Duminica, 21 Septembrie 2008, ora 08:07
1127 citiri
Rednic baga rezervele cu Poli Iasi

Mircea Rednic a hotarat sa schimbe radical echipa de start de la Dinamo. Nemultumit de prestatia de la Nijmegen, "Puriul" va opera sapte modificari in echipa de start pentru partida cu Politehnica Iasi.

Gabriel Tamas si Cristi Pulhac nu vor putea fi folositi din cauza unor accidentari, in timp ce Ionel Danciulescu, Sergiu Homei, Adrian Ropotan, Gabriel Bostina si Ze Kalanga vor sta pe banca din cauza prestatiei proaste din Olanda.

De altfel, chiar Mircea Rednic recunoaste ca nu a gasit o formula de start, chiar daca suntem aproape de jumatatea turului de campionat. "Au venit multi jucatori din mers, sunt 4-5 care nu au facut pregatirea cu noi in vara. Trebuie sa recunosc ca inca mai caut primul "11", nu pot spune nici macar ca am 8-9 titulari. Echipa nu este sudata, iar totul trebuie facut din mers", a declarat Mircea Rednic pentru GSP.

Cu o echipa formata din rezerve, antrenorul lui Dinamo nu se teme ca jucatorii sai ar putea capota in fata moldovenilor lui Ionut Popa. "Sunt sigur ca jucatorii isi vor reveni. Trebuie sa batem Iasiul. Dar nu mai merge cu jumatati de masura, cei care sunt accidentati nu vor mai juca pentru ca isi risca sanatatea si nici nu pot evolua la capacitate maxima", a completat Rednic.

"11"-le de start cu Nijmegen

Lobont - Homei, Tamas, J. Cesar, Pulhac - Ropotan - Ze Kalanga, Bostina, Ad. Cristea - Bratu, Danciulescu

"11"-le de start cu Poli Iasi

Lobont - Blay, L. Goian, J. Cesar, Izvoranu - Diakite - Torje, Ad. Cristea, Thiago - M. Niculae, Bratu

Meciul dintre Dinamo si Politehnica Iasi, din cadrul etapei a 8-a a Ligii I, se va disputa luni.

Dinamo, meci crucial pentru salvarea de la retrogradare: cum s-a încheiat partida cu Voluntari
Dinamo, meci crucial pentru salvarea de la retrogradare: cum s-a încheiat partida cu Voluntari
Formaţia Dinamo a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Superligii. Au marcat Gnahore ’35 pentru gazde şi...
Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului crucial cu FC Voluntari
Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului crucial cu FC Voluntari
Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Zeljko Kopic, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului Superligii, este una...
#Dinamo, #Poli Iasi, #Mircea Rednic , #stiri Poli Iasi