Ziare.com

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, si-a incheiat mandatul in Romania (Video)

Vineri, 14 Decembrie 2012, ora 15:52

   

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, si-a incheiat mandatul in Romania (Video)
Ambasadorul Mark H. Gitenstein, seful Misiunii Diplomatice a SUA la Bucuresti, si-a incheiat vineri mandatul care a durat peste trei ani si s-a intors in Statele Unite ale Americii.

Potrivit unui comunicat de presa al ambasadei, remis redactiei Ziare.com, Duane C. Butcher, adjunctul sefului misiunii diplomatice a SUA, devine, incepand de vineri, Insarcinatul cu Afaceri al Misiunii Diplomatice a SUA. Acesta va ocupa functia pana la sosirea noului Ambasador al SUA in Romania.

Duane C. Butcher a preluat functia de Adjunct al Sefului Misiunii Diplomatice a SUA in data de 18 august 2011.

A detinut functia de adjunct al sefului misiunii diplomatice (iunie 2008 - iulie 2010), iar apoi pe cea de insarcinat cu afaceri (iulie 2010 - iunie 2011) la ambasada SUA din Taskent, Uzbekistan. Anterior, Duane Butcher a fost consul general la Hamburg, in Germania (2004-2007), consilier pe probleme administrative la Belgrad, in Iugoslavia (2001-2004), consilier pe probleme administrative la Bucuresti, in Romania (2000-2001) si la Baku, in Azerbaijan (1994-1996), coordonator prestari servicii la Muscat, in Oman (1988-1990).

Intre 1996 si 1998 a detinut functiile de consilier administrativ si apoi consilier administrativ principal pentru noile state independente in cadrul Biroului pentru afaceri europene. A fost distins de catre Departamentul de Stat cu premii pentru serviciu meritoriu si pentru serviciu exceptional.

Duane Butcher este fiul unui diplomat de cariera si s-a nascut la Ankara, in Turcia. A studiat la scoli internationale din Germania, Arabia Saudita, Suedia si Kenya. A absolvit Colegiul Carleton din Northfield, Minnesota, in 1987. Este casatorit cu Nazilia Butcher din Baku, Azerbaijan si are doi fii, Kennan si Cameron.

A.I.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1642 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

No , mai ficior , sa te uiti diseara unde apune soarele ,

iti pui desaga in spinare si te duci catinel pe drumul ala . Nu o sa treci prin tari cu razboaie , nu o sa vezi copii mutilati de bombe americane inteligente , totul o sa ti se para din ce in ce mai roz . Cand o sa ajungi pe malul oceanului si nu ai cu ce trece , uite-te dupa pavilioane panameze , poate dai de-o nava romaneasca care s-a vandut pe pitule . Daca nu reusesti sa treci , ai rabdare putintel , poate zboara cineva din serviciul actual si isi ia din nou brevetul de matroz . Vezi ca e cam zgarcioman , daca iti conditioneaza traversarea de cumpararea unui cartus de Assos , doi blugi si un "videou" , nu sta pe ganduri . Vezi , nu comenta nimic , are obiceiul sa carpeasca cu dosul mainii , iar daca il superi tare, tare , poate te pune sa iti al doilea job . Drum bun si cale batuta !

P.S. - Treci pe la secretara sa iti dea tainul .

 

auzi mai lasa prostiile

nu mai lua in brate comunisti, mai lasti-o balta cu taticul vostru de la moscova.

Noi...

...am vrea ca Ghițănștain să facă o plimbarea pe jos in Teheran...se poate?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor