Diplomat rus, dupa un discurs al lui Iulian Chifu: A dat cu rahat si s-a ascuns. Profesionist...

Vineri, 30 Mai 2014, ora 18:27
8503 citiri
Diplomat rus, dupa un discurs al lui Iulian Chifu: A dat cu rahat si s-a ascuns. Profesionist...
Foto: Facebook/Alexey Babenko

Alexey Babenko, secretar 1 al Ambasadei Rusiei la Bucuresti, a lansat un atac dur la adresa consilierului prezidential Iulian Chifu pe pagina sa de Facebook.

"A dat cu rahat si s-a ascuns", a scris diplomatul rus pe reteaua de socializare, dupa ce Iulian Chifu a tinut un discurs in timpul unei intalniri organizate de Centrul de Studii Est-Europene si Asiatice la SNSPA.

"In al 15-lea an de serviciu in cadrul Ministerului de Afaceri Externe, am inceput sa inteleg sensul acestei fraze: in cazul diplomatilor si al hotilor, cel mai important lucru este sa o stergi la timp. Ieri (miercuri - n.red.), la Bucuresti, inca o conferinta despre 'provocarile' programului UE numit Parteneriatul Estic: Unii inteleg simplu acest lucru: cum sa mai facem Rusia de rahat?", a notat pe Facebook Alexey Babenko.

Premierul moldovean critica "diplomatia pe Twitter" a Rusiei

"Si s-a gasit si un consilier prezidential sa prezinte un set de standarde si reclamatii: anexarea ilegala a Crimeii, planurile de recuperare a Georgiei si Republicii Moldova si altele, pana la acuzatii de atentat la principiile ONU, la documentele din 1975 de la Helsinki - o, Doamne! - la parteneriatul NATO - Rusia. A dat cu rahat si s-a ascuns - chipurile ocupat. Profesionist...", a incheiat diplomatul rus.

De asemenea, pe pagina de Facebook a acestuia se poate observa ca fotografia de coperta il ilustreaza pe ministrul de Externe, Titus Corlatean, pe bicicleta.

Aproximativ o suta de diplomati romani si straini au participat, sambata, la Turul ciclist organizat in cadrul Cupei Ministerului Afacerilor Externe, competitie la care ministrul roman Titus Corlatean s-a situat pe un loc rezonabil, dupa propria sa declaratie.

Ce au facut diplomatii pe biciclete: Corlatean - un loc rezonabil, Rusia - descalificata

Primul care a trecut linia de sosire a fost viceconsulul Alexey Zamilatskiy de la Ambasadei Rusiei, insa acesta a fost anuntat ca ar fi fost descalificat, urmand ca arbitrii sa decida situatia lui.

Ministerul Afacerilor Externe organizeaza in perioada 24 mai-1 iunie 2014, la Clubul Diplomatic din Bucuresti, competitia sportiva anuala destinata diplomatilor: Cupa MAE.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#diplomat rus Iulian Chifu, #diplomat rus Chifu rahat, #diplomat rus discurs Chifu , #ambasador
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Secretar 1 la ambasada rusa
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5