Mircea Dusa: O noua motiune nu ar fi oportuna (Video)

Joi, 28 Octombrie 2010, ora 13:58
1129 citiri
Mircea Dusa: O noua motiune nu ar fi oportuna (Video)
Foto: ro-news.ro

Liderul deputatilor PSD, Mircea Dusa, a declarat, joi, ca o discutie privind o noua motiune de cenzura, pe asumarea raspunderii, trebuie purtata la nivelul conducerii partidului, insa ar putea sa nu fie "oportuna" atat timp cat CCR nu s-a pronuntat inca pe sesizarea presedintelui Senatului.

"O sa discutam despre motiune la nivelul conducerii partidului, daca se impune, dar, atat timp cat Curtea Constitutionala trebuie sa se pronunte pe anumite spete, nu stiu daca este oportun sa depunem o motiune. Pana nu discutam in Biroul Permanent al partidului nu ma pot pronunta daca se impune sau nu depunerea unei motiunii", a spus Dusa.

El a precizat ca ramane deschisa varianta unei alte contestari la CCR, din partea PSD.

"Probabil vom ajunge in situatia in care vom avea o lege pe asumarea raspunderii si o lege aprobata de Senat, care va intra in vigoare dupa doua zile dupa ce va intra in vigoare aceasta lege, pe asumare", a sustinut deputatul.

Vice-liderul deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu, a anuntat joi, in plenul Parlamentului, ca liberalii au inceput deja strangerea de semnaturi in vederea depunerii unei motiuni de cenzura ca urmare a asumarii raspunderii Guvernului pe legea educatiei.

"Deja, la nivelul grupului PNL, s-a initiat elaborarea si strangerea de semnaturi pentru motiunea de cenzura la adresa Guvernului pentru asumarea raspunderii pe aceasta lege, pentru ca sunt convins ca azi veti incalca legea si Regulamentul", a spus liberalul.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#motiune de cenzura, #asumare Legea Educatiei CCR , #asumare raspundere Guvern Boc
Comentarii
Poza conti
conti
rank 5
.................. ?