Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Declaratiile lui Basescu despre prezidentiabilul - ofiter acoperit baga zazanie intre deputati

Joi, 25 Septembrie 2014, ora 17:26
2955 citiri
Declaratiile lui Basescu despre prezidentiabilul - ofiter acoperit baga zazanie intre deputati
Foto: Arhiva

Membrii Biroului Permanent al Camerei Deputatilor s-au ciondanit pe tema infiintarii unei comisii de ancheta care sa verifice afirmatiile presedintelui Traian Basescu, potrivit carora intre candidatii la presedintie ar fi si un fost sau actual ofiter acoperit.

Opozitia a propus infiintarea comisiei, dar PSD, prin vocea presedintelui Camerei, Valeriu Zgonea, s-a opus, o decizie finala urmand sa fie luata saptamana viitoare, informeaza Digi24.

"M-ati lasat fara cuvinte. Deci, pentru orice declaratie a oricarui cetatean trebuie sa facem o comisie de ancheta", i-a spus ironic Valeriu Zgonea lui Tinel Gheorghe, liderul deputatilor PDL

"Traian Basescu nu este orice fel de cetatean, sa stiti!", a replicat democrat-liberalul.

"Facem comisie la fiecare declaratie a presedintelui? Si ce discuta comisia respectiva? Pe cine cheama la audieri? A doua zi incep audierile. Pe cine chemam? Pe domnul presedinte Traian Basescu nu avem voie conform Constitutiei. (...) Facem o comisie ca sa ce? Sa ne scarpinam cu mana dreapta pe partea stanga a capului", a ironizat Zgonea propunerea colegilor din opozitie.

Cum deputatul PDL Ioan Oltean i-a raspuns ca pot fi audiati sefii celor doua servicii secrete, SRI si SIE, pentru ca "sunt cei mai in masura" sa raspunda la intrebari, Valeriu Zgonea a replicat ca acestia nu au ce sa spuna.

Basescu, din nou despre candidatul ofiter acoperit: Sarbu a mintit prin omisiune (Video)

Certurile au continuat, iar, la un moment dat, presedintele Camerei l-a luat peste picior pe liderul grupului PDL.

"Domnule deputat, va rog frumos sa inchideti microfonul! Va rog frumos sa ma lasati sa conduc sedinta! (...) La dumneavoastra, la grupul parlamentar, puteti sa va jucati cu microfonul cat vreti! Aici suntem in Biroul Permanent si avem reguli!", i-a spus Zgonea lui Tinel Gheorghe.

"Eu nu stiam ca s-a privatizat Biroul Permanent, domnule presedinte!", a replicat democrat-liberalul, generand o noua ironie din partea colegului social-democrat.

"Stati linistit, nu s-a privatizat, ca va place cu butonul, vad!", a spus Valeriu Zgonea.

Melescanu: Basescu a cerut informatii despre ofiterii acoperiti printre ministri (Video)

Pana la urma, o decizie cu privire la propunerea PDL si PNL de infiintare a comisiei a fost amanata pentru saptamana viitoare.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#comisie ancheta candidat ofiter acoperit, #cearta deputati comisie ancheta spion , #camera deputatilor