Amantii, arma in campania electorala?

Duminica, 05 Iulie 2009, ora 22:09
4071 citiri
Amantii, arma in campania electorala?

Desi la aceeasi masa cu el se aflau mai multe femei parlamentar, Cristian Boureanu a tinut sa se dea in stamba si sa ne arate o mostra de misoginism, lasandu-mi impresia unui executant orb al ordinelor de partid.

Cand Cristian Boureanu a amenintat-o pe Alina Gorghiu ca ii dezvaluie amantii, dupa ce i se adresase cu apelativul "domnisorica", m-am convins ca la noi clasa politica n-are sa se schimbe niciodata. Ca bunul simt si respectul sunt niste notiuni rare pentru alesii nostri carora functia le da... aripi.

De ce intr-o comisie parlamentara in care trebuia sa aiba loc anchetarea Monicai Ridzi pedelistul a simtit nevoia s-o atace pe Alina Gorghiu? Pentru ca este incomoda? Pentru ca este unul din politicienii din Opozitie care s-a sesizat fata de cheltuielile inutile de Ziua Tineretului?

Politicieni precum Anca Constantinescu si Marius Marinescu ne-au obisnuit deja cu replici de bideu si pahare de apa aruncate-n fata. Asta mai lipsea si din sedinta comisiei de ancheta.

Venit in comisia de ancheta a Monicai Ridzi fara mandatul de inlocuitor la lucrarile comisiei in locul lui Cristian Petrescu, Cristian Boureanu a intervenit in discutii spunand ca nu orice decizie luata prin votul majoritatii este si legala. Cand Gorghiu a incercat sa intervina, Boureanu a spus: "Nu ma intrerupeti... domnisorica!". Apelativul a provocat rumoare in sala.

Aura Vasile (PSD) i-a reprosat lui Boureanu ca jigneste membrii comisiei, insa Boureanu a raspuns: "Este un cuvant din DEX foarte delicat si foarte frumos". "Sa-l pastrati pentru sotia dumneavoastra!", a replicat Gorghiu vizibil afectata, insa Boureanu a continuat in acelasi registru. "Discutam de sotii sau de amanti? Daca intram in chestiuni de familie, sunteti intr-o situatie delicata", a afirmat democrat-liberalul.

Atitudinea lui Cristian Boureanu musteste de rea vointa, de cinism. Poate ca replica Alinei Gorghiu nu a fost cea mai inspirata, dar actiunea lui a fost asumata, iar scuzele nu au venit nici pana in ziua de azi.

In plus, a doua zi, Banicioiu a fost facut prost tot in direct, asa, in loc de "buna dimineata". Desi mai tanar decat Geoana, el a fost gratulat de acelasi Boureanu cu titlul plin. Oare de ce nu ma asteptam la asemenea obraznicii din partea unui tanar politician?

Daca lipsa de argumente a dus aici, tanarul pedelist a recurs la amenintari cu dezvaluirea amantilor Alinei Gorghiu pentru ca nu avea nimic adevarat de spus in legatura cu tema din sedinta. Amantii tinerei liberale nu faceau subiectul discutiei, e o chestiune intima care o priveste numai pe dumneaei.

Reforma politica? Mi-e frica sa stiu ca suntem contemporani cu asemenea politicieni care nu fac decat sa ne arate constant tupeul. Atunci cand epuizeaza argumentele tehnice, legale sau procedurale politicienii trec cu usurinta la injuraturi si devoalari intime. Pe cine ajuta?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Noi informații despre fugarul Ionel Arsene: ”Procedura pentru extrădare se apropie de final”
Noi informații despre fugarul Ionel Arsene: ”Procedura pentru extrădare se apropie de final”
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat luni, 15 aprilie, că procedura în cazul fugarului Ionel Arsene se apropie de final. ”Fugarul Ionel Arsene încearcă să scape de întoarcerea...
#Alina Gorghiu, #Cristian Boureanu, #Alina Gorghiu amanti, #comisie Ridzi ancheta , #comisie