Sefii de la CJ Hunedoara nu se inghesuie sa-si actualizeze declaratiile de avere

Duminica, 22 Mai 2011, ora 09:27
1275 citiri
Sefii de la CJ Hunedoara nu se inghesuie sa-si actualizeze declaratiile de avere
Foto:Ziare.com/Marius Mitrache

Presedintele Consiliului Judetean, Ioan Mircea Molot, dar nici vicepresedintii acestuia, Costel Avram si Ioan Rus, ori a administratorului public, Dorin Martin nu se grabesc sa-si actualizeze declaratiile de avere si de interes.

Si asta desi chiar pe site-ul Consiliului Judetean, pe prima pagina, alesii sunt avertizati ca le-a mai ramas mai putin de o luna pana cand le expira termenul.

"In conformitate cu prevederile art. 4 alin.(2) din Legea nr. 176/2010 privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice, pentru modificarea Legii nr. 144/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Integritate, cu modificarile si completarile ulterioare, va rugam sa completati si sa depuneti declaratia de avere (intr-un singur exemplar) si declaratia de interese (in 2 exemplare in original), actualizate, pana la data de 15 iunie 2011", se specifica pe site-ul CJ Hunedoara.

Pana in prezent doar trei consilieri judeteni, respectiv Atanasescu Cristian, Chirila Ioan Nicolae si Surgent Marius Gheorghe si-au depus declaratiile de avere, conform legii.

Amanarea publicarii declaratiilor de avere a sefilor de la Consiliul Judetean ar putea fi justificata in conditiile in care, desi anul trecut din cauza crizei economice salariile bugetarilor au scazut cu 25 la suta, paradoxal, veniturile acestora s-au inmultit.

Spre exemplu, in cazul vicepresedintelui CJ, Costel Avram, daca in ultima declaratie de avere din 7.10.2010 la una dintre cladirile pe care le are in proprietate figura un garaj cu doua magazii, in prezent acolo a aparut o mandrete de vila.

De asemenea, daca in ultima declaratie de avere nu apare nicio masina in proprietate, tot in ultima perioada, vicepresedinte Costel Avram a fost vazut la volanul unui superb Audi A4, cu numarul personalizat ALC.

Si toate acestea in conditiile in care venitul lui Costel Avram, conform ultimei declaratii de avere, a fost de 49.430 lei, in anul in care nu se taiasera salariile bugetarilor.

In ceea ce-l priveste pe presedintele CJ, Ioan Mircea Molot, acesta detinea, conform ultimei declaratii de avere din 29.10.2010, alaturi de sotie, aproape 100.000 de metri patrati de terenuri prin diferite zone ale judetului Hunedoara, o casa de locuit si un autoturism, iar venitul sau a fost de 55.412 de lei realizat din salariu si inca 30.000 de lei din comercializarea de animale si produse.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Consiliul Judetean Hunedoara averi, #declaratii avere consilieri Hunedoara , #consilier