Marko Attila, dupa demisie: Cea mai grea decizie sa ma retrag din munca pentru care mi-am dedicat viata

Miercuri, 01 Aprilie 2015, ora 16:32
2335 citiri
Marko Attila, dupa demisie: Cea mai grea decizie sa ma retrag din munca pentru care mi-am dedicat viata
Foto: Ziua de Constanta

Deputatul demisionar UDMR Marko Attila, care a fugit de DNA in Ungaria, si-a dat demisia miercuri din Parlament, spunand ca a fost cea mai grea decizie din viata sa.

Marko Attila a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, dupa ce si-a dat demisia din Camera Deputatilor, mentionand ca i-a fost extrem de greu sa se retraga din functia pentru care si-a dedicat intreaga viata.

"Azi am demisionat din functia de deputat. A fost cea mai grea decizie a vietii mele, sa ma retrag de bunavoie si nevinovat din munca pentru care mi-am dedicat intreaga viata", a scris pe Facebook Marko Attila.

Avocatul deputatului demisionar, Eugen Iordachescu, a precizat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca Marko Attila va trimite si un document original cu demisia sa, dupa ce in Parlament s-a iscat un scandal pentru ca acesta a trimis o fotografie a demisiei prin e-mail.

Scandal pe demisia lui Marko Attila - Deputatul a trimis o poza, Zgonea vrea originalul

"O sa trimita in original demisia. Nu s-a consultat cu mine cand a luat decizia de a-si da demisia", a declarat Iordachescu.

"Nu exista niciun motiv sa nu ii fie acceptata demisia, trebuie doar sa ia act de demisia lui", a continuat avocatul deputatului fugar.

Reprezentantul legal al deputatului demisionar a mai spus ca Marko Attila nu are de gand sa se intoarca in Romania.

"Decizia lui este sa stea in Ungaria, motivele sale sunt consistente pentru a sta pe teritoriul ungar", a mentionat avocatul, dezvaluind ca s-a intalnit cu clientul sau in aceasta tara, dar nu la Budapesta, ci intr-o benzinarie.

"Asa am hotarat eu, sa nu fiu nevoit sa fac o deplasare mai lunga", a declarat el, spunand ca nu cunoaste adresa la care locuieste acum Marko Attila.

Totodata, acesta a precizat ca procurorii l-au contactat de mai multe ori si i-au cerut sa ii transmita lui Marko Attila sa se prezinte la DNA. Iordachescu a mai spus ca in acest moment nu exista demersuri ale DNA de aducere in tara a parlamentarului demisionar.

Deputatul UDMR Marko Attila si-a dat demisia miercuri din Parlament, acesta aflandu-se in Ungaria din luna decembrie a anului trecut.

Deputatul fugar Marko Attila si-a dat demisia din Parlament

Miercuri, Camera Deputatilor ar fi trebuit sa voteze in cazul unei noi cereri a DNA de incuviintare a arestarii parlamentarului maghiar in dosarul fostului sef al ANI George Georgescu, insa sedinta a fost anulata.

Deputatul fugar Marko Attila, aviz pozitiv pentru arestare: Mesajul sau e ca nu se sustrage, dar il transmite din Ungaria (Video)

Comisia juridica din Camera Deputatilor a avizat pozitiv, luni, cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive in cazul lui Marko Attila.

Procurorii DNA au cerut din nou saptamana trecuta Camerei sa permita arestarea preventiva a deputatului demisionar care a fugit in Ungaria, fiind a doua solicitare a anchetatorilor in acest sens.

DNA cere din nou aviz pentru retinerea deputatului fugar Marko Attila

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Marko Attila demisie, #Marko Attila demisie deputat, #Marko Attila fugar, #Marko Attila Ungaria , #demisie
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Un hot! Si-a dedicat viata ca sa fure si-acum regreta c-a fost prins