Un lider PLR demisioneaza dupa votul in cazul Sova: Ma delimitez de Tariceanu

Duminica, 29 Martie 2015, ora 20:47
5784 citiri
Un lider PLR demisioneaza dupa votul in cazul Sova: Ma delimitez de Tariceanu
Foto: Digi 24 (Arhiva)

Liderul PLR Valcea, deputatul Romeo Radulescu, a anuntat ca demisioneaza din aceasta formatiune, acuzand faptul ca nu se simte confortabil intr-un partid ai carui lideri ii protejeaza pe corupti.

"Ma delimitez complet de cum a procedat Calin Popescu-Tariceanu in legatura cu votul in cazul lui Dan Sova, aplicand regulamentul Camerei, nu Constitutia.

Imi afirm public dezamagirea fata de rezultatul votului din Senat, de miercurea trecuta. Este, indiscutabil, motivul pentru care parasesc Partidul Liberal Reformator. Parlamentarii nu sunt cu siguranta mai presus de lege, ci ar trebui sa fie un exemplu de respectare a Constitutiei.

Tariceanu ataca DNA si pe Klaus Iohannis: De ce nu exista hotarare in cazul Sova

Nu ne putem prevala de regulamente pentru a salva diverse nume. Mereu am militat pentru oameni curati, fara dosare care sa le pateze cariera, mai ales cand e vorba de personaje puse in functii publice. Coruptii nu au ce cauta in politica si administratie. Este crezul de la care nu o sa ma abat vreodata", a declarat Radulescu.

Plangere penala impotriva lui Tariceanu, in cazul Sova: Parlamentul sa nu fie un scut pentru cei care fug de justitie

Senatul a respins, miercurea trecuta, solicitarea procurorilor anticoruptie de incuviintare a retinerii si arestarii preventiva a lui Dan Sova.

Seful Senatului si liderul PLR, Calin Popescu Tariceanu, a fost acuzat ca s-a raportat in ceea ce priveste numarul voturilor la regulamentul Senatului, in locul Constitutiei, caz in care cererea DNA ar fi fost incuviintata.

Demisia lui Tariceanu, ceruta din PNL: Un fel de gainar cu papion, vasalul lui Ponta

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#lider PLR demisie Tariceanu, #lider PLR demisie Sova, #Romeo Radulescu demisie Sova , #demisie