Aura Vasile, despre Jeffrey Franks: "Diavolul cu pantofii gauriti", "un asasin economic"

Marti, 02 August 2011, ora 17:12
2522 citiri
Aura Vasile, despre Jeffrey Franks: "Diavolul cu pantofii gauriti", "un asasin economic"
Foto: Arhiva

Deputatul PSD, Aura Vasile, apreciaza ca seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, este de fapt "diavolul cu pantofi gauriti", "trimis al lui Scaraoschi" si comandat al "plutonului de executie al Romaniei".

"Inca de la inceput trebuie amintit faptul ca la primele misiuni de evaluare ale FMI, Franks se arata optimist, ca mai apoi sa dezvaluie, dupa alegerile prezidentiale din 2009, adevaratul colaps si efectele populismului practicat inainte de acele alegeri prezidentiale. Oare in ianuarie 2009 nu avea cifrele reale are Romaniei? Domnia sa a fost nimic altceva decat seful campaniei electorale a lui Traian Basescu deoarece, dupa alegeri, au urmat taieri de pensii si salarii, cresterea TVA, taierea ajutoarelor sau subventiilor, prabusirea sistemului sanitar, educatiei, cercetarii, totul cu un efect de domino", spune Aura Vasile.

Aura Vasile: Legatura celor de la putere cu diavolul este puternica

De asemenea, deputatul PSD spune ca "diavolul cu pantofi gauriti" ar fi de fapt cel care il "manevreaza" pe Emil Boc. "Nu pot intelege cum isi permite domnia sa sa discute despre cifrele Romaniei si sa anunte masurile pe care Guvernul trebuie sa le ia", mai spune Aura Vasile.

"Cu mana in care i s-a pus puterea economica a Romaniei, a lovit atat de tare incat duce poporul roman spre disparitie. Acest pericol real reiese din estimarile Eurostat care arata o scadere continua a populatiei Romaniei. Nu numai ca 'Guvernul Franks' nu ia nicio masura, asa cum au facut Germania sau Austria, tari care au crescut ajutoarele sociale in scopul cresterii sporului natural, dar mai mult, prin politica sa, descurajeaza permanent intemeierea de familii sau nasterea copiilor", afirma deputatul PSD.

Aura Vasile mai spune ca "predictiile economice ale lui Franks sunt nule, fapt dovedit de nenumaratele dati in care a anuntat cresteri atunci cand nici vorba nu putea fi de asa ceva". "Dar sigur, domnia sa persista si face mai departe predictii si recomandari, ca si acum, cand presedintele Romaniei afirma ca nu se pot asigura cresteri salariale, dar este contrazis de Franks, acest asasin economic, un Scaraoschi in carne si oase care tine in mana arma cu care distruge Romania. (...) Cum se poate ca acest om, care a amanetat viitorul copiilor nostri, viitorul tarii, sa mai poata veni in Romania si sa minta cu seninatate, impreuna cu Guvernul, sa insele si sa ucida orice sperante mai au romanii sau sa fie partas senin la furtul din aceasta tara? Pedepesele pe care le-ar primi acesti asasini conform Codului Penal sunt prea blande si ei uita ca romanii sunt un popor pasnic dar ca, atunci cand lucrurile merg prea departe, reactia lor este crunta, caci asta e identitatea adevarata a poporului roman: sa fie viteaz si rabdator, dar sa nu plece capul in fata nimanui", a mai spus social-democrata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Aura Vasile Jeffrey Franks, #Jeffrey Franks diavol pantofi gauriti, #Jeffrey Franks asasin economic , #deputat