Deputat PNL: PSD sa isi regaseasca spiritul pierdut in vara

Marti, 05 Februarie 2013, ora 12:10
1962 citiri
Deputat PNL: PSD sa isi regaseasca spiritul pierdut in vara
Foto: Arhiva

Deputatul PNL Radu Zlati se arata nemultumit de atitudinea concilianta pe care PSD o manifesta fata de presedintele Traian Basescu. El solicita partenerilor din USL sa "isi regaseasca spiritul pierdut" si sa nu mai "persevereze in greseala".

Radu Zlati, considerat un apropiat al presedintelui PNL Crin Antonescu, fiind de altfel numit consilier prezidential in scurta perioada in care liderul PNL a asigurat interimatul la Cotroceni, se arata revoltat de reactia pe care conducerea PSD a avut-o fata de respingerea de catre Traian Basescu a Statutului parlamentarilor.

Intr-o postare pe blog intitulata "Zgonea - ai gresit!", Radu Zlati spune ca presedintele Camerei Deputatilor a avut o atitudine "puerila" fata de Traian Basescu. El afirma despre motivatiile presedintelui privind respingerea Statutului parlamentarilor ca "nici una nu sta in picioare la o analiza atenta".

"Nu as fi pierdut timpul pentru aceasta postare daca actul lui Basescu nu ar fi relevat inca o data ca bunei credinte (i-as spune puerile, daca nu ar fi vorba despre al treilea om in stat) a domnului Zgonea (si dincolo de acesta, bunei credinte a PSD-ului, caci Victor Ponta a procedat cumva asemanator cand cu semnarea acordului de coabitare cu Basescu) guvernatorul demis de popor ii raspunde, cu o regularitate dezarmanta, cu rea vointa - daca nu chiar cu josnicie", a scris Radu Zlati.

Deputatul PNL isi indeamna colegii din PSD sa nu mai stea pasivi, pentru ca "a persevera in greseala este mai rau decat o crima".

"Este timpul ca PSD sa traga concluziile de rigoare, si sa isi regaseasca spiritul pierdut in vara, printre dosarele cu liste de votanti neprezentate de catre Rus. Pentru ca a gresi este omeneste, dar a persevera in greseala este mai rau decat o crima - este o greseala politica", a subliniat Radu Zlati.

Basescu retrimite la Parlament Statutul deputatilor si senatorilor (Video)

Luni, presedintele Traian Basescu a retrimis Parlamentului spre revizuire Statutul deputatilor si senatorilor, fiind nemultumit de prevederile privind imunitatea alesilor.

O.A.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Radu Zlati Valeriu Zgonea, #Radu Zlati statut parlamentari, #Radu Zlati suspendare Basescu , #deputat