Negoita: ANI tine sa se faca de ras inca o data

Vineri, 16 Aprilie 2010, ora 16:12
1330 citiri
Negoita: ANI tine sa se faca de ras inca o data

Deputatul PSD Robert Negoita sustine ca ANI nu are niciun temei pentru sesizarea facuta Parchetului impotriva sa, considerand ca aceasta institutie "tine sa se faca de ras inca o data".

"ANI s-a facut de ras de atatea ori pana acum si tine sa se mai faca de ras inca o data. Este adevarat, am rulat sume de zeci sau sute de mii. Daca spuneau ca am gresit cu 5 lei sau cu 7 euro, era altceva, dar sa spuna 5 milioane de euro este o tampenie.

ANI tine neaparat sa se mai faca de ras inca data si o sa-i fac si eu de ras", a declarat Negoita, pentru Mediafax.

Social-democratul sustine ca nu stie nimic despre sesizarea ANI si ca nu a fost instiintat despre demersul institutiei.

La o zi dupa ce CCR a declarat doua capitole din legea de functionare neconstitutionale, Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in vederea efectuarii de cercetari cu privire la savarsirea de catre deputatul PSD Robert Negoita, a infractiunii de fals in declaratii, prevazuta si pedepsita de art. 292 din Codul Penal.

Conform unui comunicat postat pe site-ul ANI, Agentia s-a sesizat din oficiu in urma publicarii mai multor articole de presa care semnalau faptul ca Negoita ar fi acumulat impreuna cu familia o avere ce depaseste veniturile realizate, majorand in anul 2009 capitalul societatii comerciale "Domus Stil Construct" cu aproximativ 66 milioane lei.

ANI nu se lasa: Deputatul PSD Robert Negoita, reclamat la Parchet

Robert Negoita a fost informat despre "declansarea procedurii de verificare a declaratiilor de avere si de interese, precum si cu privire la drepturile sale de a lua cunostinta de actele si lucrarile dosarului, de a fi asistat sau reprezentat de avocat si de a prezenta orice elemente justificative pe care le considera necesare", iar acesta a luat la cunostinta acuzatiile ce i se aduc, in doua randuri, la data de 11.02.2010, respectiv 23.02.2010.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Robert Negoita, #ANI parchet Negoita , #deputat