Aberatia zilei: Ca sa ne fie bine, sa nu ne fie rau

Marti, 02 Iulie 2013, ora 18:08
5908 citiri
Aberatia zilei: Ca sa ne fie bine, sa nu ne fie rau
Foto: Adevarul

Guvernul Ponta este inconjurat de un adevarat lant al slabiciunilor la care participa neveste, iubite, nasi, veri si socri.

Hora intereselor e jucata cu foc de tinerii politicieni USL (in care majoritatea romanilor si-au pus toate sperantele), continuandu-se astfel seculara traditie "vom fi ce am fost si mai mult decat atat" cand e vorba de ocuparea unor posturi bune la stat.

Iubita ministrului Cercetarii, Mihnea Costoiu, este fiica fostului prim-secretar PCR al judetului Vrancea. Daniela Cristina Ghitulica a fost sefa de cabinet a Ecaterinei Andronescu si partenera de afaceri a sotului acesteia, Laurentiu Andronescu, iar mai nou a devenit directorul de cabinet al ministrului Educatiei, Remus Pricopie. Partenera de viata a ministrului Cercetarii mai este si profesor la Universitatea Politehnica Bucuresti, dar si expert ARACIS, agentia care evalueaza si acrediteaza universitatile in Romania.

Langa Daniela Ghitulica danseaza Camelia Pricopie, sotia ministrului Educatiei, Remus Pricopie. Fost consilier la Secretariatul General al Guvernului, ea a facut un pas inainte, la Banca Nationala a Romaniei. Ca sa nu se lase mai prejos, Camelia Pricopie este si ea expert in educatie, dar la Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii, unde a lucrat la proiecte finantate cu fonduri europene, informeaza gandul.info.

In hora s-a prins, intre sotul ei si nasul de cununie, Laura Chitoiu, sotia ministrului Finantelor, care este director in Autoritatea de Supravegherea Financiara, al carei cap este nasul Dan Radu-Rusanu.

Pentru ca a picat initial examenul de titularizare ca notar public, sotia ministrului pentru Romanii de Pretutindeni, Vanda Vlasov, fiica presedintelui Camerei de Comert a Romaniei, a fost "pedepsita" cu un post gras la Curtea de Arbitraj.

Cu forte proaspete tine pasul si verisoara primara a premierului Ponta, sotia ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc. Rodica Cazanciuc a sarit direct de la postul de helpdesk manager la Tarom pana la cel de director in Autoritatea Aeronautica Civila Romana.

O figura aparte este iubita ministrului Marilor Proiecte, Dan Sova. Proaspata mamica Vasilica Vali Staicu a avut nu doar ambitii profesionale, ci si politice. Tanara jurista este secretar III in Ambasada Romaniei la Londra, dar si vicepresedinte al PSD Belgia.

In hora intereselor la stat joaca si un barbat. Nicolae Varga, sotul ministrului delegat pentru Ape, Lucia Varga, a fost numit in iulie 2012 director la Hidroelectrica Oradea.

Si uite-asa, trei pasi in fata si trei inapoi, hora se invarte de 23 de ani fara sa se opreasca. Politicieni mai vechi sau mai noi, mai tineri sau mai batrani, isi tocesc pingelele ca sa le mearga bine, sa nu le mearga rau, si sa aiba belsug si liniste in familie. Iar romanii se uita si aplauda, ametiti de maiestria dansatorilor.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#sotii ministri Ponta, #Camelia Pricopie, #Daniela Ghitulica, #sotie Robert Cazanciuc , #guvern
Comentarii
Poza SC USL Felix SRL
SC USL Felix SRL
rank 1
Guvernul nostruuuuu, cuibușor de nebunii....