Ziare.com

Angajatii Guvernului si-au planificat peste 470 de calatorii in strainatate

Vineri, 21 Ianuarie 2011, ora 09:29

   

Angajatii Guvernului si-au planificat peste 470 de calatorii in strainatate
Angajatii Guvernului vor pleca in nu mai putin de 478 de deplasari in 50 de mari orase, precum Barcelona, Beijing, Paris, Los Angeles, New York, Innsbruck, Milano, Montreal sau Munchen in urmatorii doi ani.

Secretariatul General al Guvernului (SGG) urmeaza sa incheie un contract, cu trei firme, privind achizitia de servicii de transport aerian in strainatate tocmai pentru acest scop.

"Scopul acordului-cadru este achizitionarea de servicii de transport aerian ocazional de pasageri si servicii conexe pentru anul 2011", se arata in documentatia obtinuta de Mediafax.

Acordul-cadru va avea o durata de 24 luni, pentru intervalul februarie 2011-februarie 2013.

Unde vor pleca demnitarii nostri? Pentru Barcelona sunt 20 deplasari estimate, pentru Amsterdam, Lisabona, Madrid, Milano, Munchen, Paris, Praga, Venetia, Zurich cate 10 calatorii in fiecare dintre aceste orase, in Baku, Montreal, Moscova se vor face cate 3 deplasari, la Beijing, Innsbruck, Londra, Los Angeles, New York, Roma, Salzburg, Sankt Petersburg, Shanghai, Valencia, Washington se vor efectua cate 5 calatorii.

De asemenea, la Istanbul si Viena se vor face cate 25 deplasari, la Budapesta si Bruxelles cate 50 deplasari, iar la Toronto 4 calatorii.

Se pare ca oficialii nu vor accepta oferte de rezervare la companii sau zboruri de tip "low cost", in caietul de sarcini aratandu-se ca prestatorul serviciului va trebui sa poata asigura bilete de calatorie inclusiv la clasa business.

Pentru destinatiile unde nu exista curse directe, se accepta curse indirecte, dar nu cu mai mult de trei zboruri in total efectuate de aceeasi companie ori companii diferite. Mai mult, durata maxima de asteptare intre curse nu trebuie sa depaseasca 3 ore.

Semnarea respectivului contract este estimata pentru luna februarie.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 630 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

de s-ar duce toti la Viena,..

la AKH ,..numai dus,...inapoi pachet.Pentru deplasari au bani,....ajunga-i Dumnezeu ca pe noi in citeva luni,...sau nu,mai bine ca pe Ceausescu.

 

sa-mi spuna din timp cind trec prin Roma: sa pregatesc niste oua si rosii stricate sa le arunc in cap, mai ales lui Udrea, Boc, Ponta, Crin, Felix, etc...dupa ratarea Schengen din cauza coruptiei lor si justitiei, guvernele UE vor face hepatita sa-i vada!

acriturile astea corupte din politica mai vor sa faca si turism pe banii din buget!!! hahahaha...DEMISIA, daca aveti onoare! ca daca nu, va scuipa oficialii UE in ochi dupa modelul Sarkozy!

mai bine stati acasa politicienilor corupti si puneti osul la treaba! e destul de facut in tara nu de facut turism in afara cu mina intinsa la pomana!

Jos clasa politica romaneasca! DEMISIA!!!

Se duc in strainatate sa-si aranjeze ploile

pentru exilul din perioada post-basesciana, ca sa scape de furia indreptatita a populatiei. Pentru ei, bani...este acum din belsug. Liniste nu mai este.

 

nu credeti ca ar fi fost corect sa le comparati cu "calatoriiile" din alti ani dar si din alte state europene?

poate ca de fapt sunt mult mai putine sau sunt inzecit mai multe.....

 

poate!

si dupa cum sinteti dresati lansati afirmatii fara dovezi! nu sintem suparati pe voi pt ca asa sinteti platiti si asta facetidar sint curios cum va vedeti cand va uitati in oglinda?hi,hi,hi


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor