Zgonea, despre PD-L: Dati un leu pentru clientela politica!

Marti, 22 Iunie 2010, ora 16:53
1316 citiri
Zgonea, despre PD-L: Dati un leu pentru clientela politica!

Deputatul PSD Valeriu Zgonea acuza ca donatiile cerute de Guvern "in semn de solidaritate" nu sunt decat finantari pentru clientela politica portocalie si, in plus, sustine ca guvernantii mint ca scaderea pensiilor si salariilor va fi aplicata pana la sfarsitul anului, cand de fapt este posibil ca aceste masuri sa tina pana in 2014.

"Donatiile temporare nu anuleaza faptul ca in regiile si agentiile de stat clientela portocalie incaseaza nejustificat venituri extrem de mari. Aceste venituri trebuie impozitate diferentiat si nu reduse sub amenintarea demiterii", sustine social democratul intr-un comunicat remis Ziare.com.

Valeriu Zgonea afirma ca Guvernul PD-L minte cand afirma ca pensiile si salariile vor fi taiate doar pana la sfarsitul acestui an.

"Guvernantii cauta deja scuze pentru a explica faptul ca salariile si pensiile nu pot fi aduse la nivelul anterior taierilor. Conform Comisiei Nationale de Prognoza, momentul revenirii pensiilor si salariilor va fi amanat si pana in 2014, cand Romania ar putea inregistra o crestere economica de peste 5%! Si mai grav este faptul ca urmeaza concedieri in masa in randul bugetarilor, urmeaza cresterea taxelor, iar romanii vor ajunge in pragul disperarii! PD-L va da vina pe unii ministri, pe rezistenta din sistem, pe opozitie, pe toate guvernarile trecute, de la Alexandru Ioan Cuza si pana in zilele noastre", mai afirma acesta.

Valeriu Zgonea considera ca PD-L si Traian Basescu, care conduc tara de 6 ani, sunt singurii vinovati de aceasta situatie.

"Insa guvernantii au alte treburi, isi regleaza conturile intre ei, se bat pentru sfere de influenta si pentru contracte cu bani publici, in vreme ce pensionarii au ajuns in pragul sinuciderii. In Romania condusa de Traian Basescu si Emil Boc, oameni in varsta de 80 de ani au incercat sa-si puna capat zilelor, de teama ca nu vor avea din ce sa traiasca dupa taierea pensiilor, ca vor deveni o povara prea mare pentru copii", mai precizeaza social democratul.

Copiii cer bani pentru parintii lor

Valeriu Zgonea mai acuza ca "in Romania condusa de Traian Basescu si Emil Boc, copiii suna la Telefonul Copilului si cer ajutor pentru parintii lor saraci".

"In Romania condusa de Traian Basescu si Emil Boc, marea majoritate a cetatenilor considera ca tara se indreapta intr-o directie gresita. Indiferent daca ies sau nu in strada sa protesteze, romanii sunt tot mai pesimisti. Cei mai multi dintre tinerii cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani se gandesc sa plece din tara", a mai declarat deputatul PSD.

Valeriu Zgonea anunta ca PSD va elabora, in perioada urmatoare, mai multe proiecte pe zona economica si sociala.

"Vom arata Guvernului ca se pot oferi si altfel de raspunsuri la problemele actuale, nu buzunarindu-i pe pensionari si condamnand la saracie milioane de romani", a conchis acesta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Valeriu Zgonea PSD, #donatii Guvern clientela politica , #guvern