Opinii: E oficial: nu mai avem corupti in Romania!

Joi, 04 Februarie 2010, ora 09:03
3322 citiri
Opinii: E oficial: nu mai avem corupti in Romania!

Pai da, chiar nu mai avem! Asa ai zice daca te uiti la televizor in Romania. Toti sunt persecutati din motive politice! Nimeni nu mai fura, nu mai face trafic de influenta, nu mai santajeaza in tara asta! Nimeni nu mai incalca nicio lege, nimeni nu mai e incompatibil. Asa o fi?

Ii ies la iveala lui Adrian Nastase dosare pentru chestiuni extrem de suspecte? Explicatia lui? Basescu vrea sa-si elimine rivalul politic. Are Mazare dosar pentru ca primaria Constanta a retrocedat terenuri care nu-i apartineau? La fel, Basescu se teme de el, fiindca e puternic. De aia pune procurorii pe el. A uitat Geoana ceva in declaratia de avere? Aceeasi explicatie. Liberalii - idem.

Din punctul asta de vedere, ai zice ca pedelistii sunt dezavantajati. Pe cine sa mai dea ei vina ca-i persecuta politic, daca ei au toata puterea? Cum sa-si mai justifice afacerile dubioase? Norocul lor ca, in buna traditie romaneasca, cei de la putere sunt in general feriti de probleme cu legea.

O exceptie incurajatoare e condamnarea primarului PD-L de Slatina, Mircia Gutau, la inchisoare cu executare. Ce-i drept, nu am vazut asa ceva intre 2001-2004, dar asta nu-i face cu mult mai curati pe oamenii lui Boc.

Dar ai lor de ce nu?

Cei care au probleme cu legea au si a doua replica favorita - dar de ce altii nu patesc nimic ? Ca si cum nu ar trebui ei sa dovedeasca faptul ca sunt nevinovati.

Pana si Mircea Dinescu, devenit incompatibil cu functia din CNSAS, a aratat cu degetul spre "politicienii care trec afacerile pe numele copiilor sau soacrei", in timp ce el face afaceri pe numele lui.

Mugur Ciuvica, in direct la Realitatea TV, chiar i-a luat apararea lui Mazare cu singurul argument ca...Udrea de ce nu pateste nimic?

Nu ca Justitia ar fi corecta. Sau libera

E adevarat, justitia din Romania cu greu putea fi mai selectiva de atat. Stiindu-se cum a fost adesea manevrata in scopuri politice, suspiciunea e intemeiata. De la asta pana la a da vina mereu pe presiunile politice si a poza in Alba ca Zapada, cum fac ai nostri, e insa cale lunga.

Avalansa de cercetari facute de ANI, DNA si Parchete la inceput de an si de mandat poate fi un lucru bun. Cu doua mari conditii. Unu : sa se soldeze cu condamnari. Doi : sa loveasca toate taberele politice. Greu, nu ?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#coruptie Romania, #corupti politicieni Romania, #Guvern corupt , #guvern
Comentarii
Poza SpiritCivic
SpiritCivic
rank 5
DE spus s=au spus toate cate trebuiau spuse... hartia suporta orice... eu cred ca romanii sunt claditi din hartie.... Apropo. de care hartie vreti ?