Raluca Pruna: Am ajutat PSD sa castige alegerile. E crucea pe care eu si Guvernul Ciolos o purtam

Sambata, 17 Noiembrie 2018, ora 12:29
10481 citiri
Raluca Pruna: Am ajutat PSD sa castige alegerile. E crucea pe care eu si Guvernul Ciolos o purtam
Foto: Alexandra Pandrea/Mediafax/Hepta.ro

Fostul ministru al Justitiei, Raluca Pruna, anunta ca regreta faptul ca a acceptat sa stea in guvern tehnocrat si ca ar fi trebuit sa ceara alegeri anticipate.

Raluca Pruna considera ca prin munca sa in Guvernul Ciolos a ajutat PSD sa isi revina si sa castige alegerile. "Asta este crucea pe care eu si altii din acel guvern o purtam", subliniaza ea.

"Pe culmile manipularii. Daca nu stiati, sunt autoarea raportului MCV, e scris de mine😜 Sau ca sa citez exact din exprimarea voit pretentioasa, in fapt imbecila de-a dreptul, a unuia care cica a fost demnitar al statului roman (bietul stat), sunt 'amprenta raportului MCV 2018'. Whatever this is. Istoricii analfabetismului functional vor descifra asta cand timpul va fi venit. Trebuie sa admit si ca sunt nerecunoscatoare. Ca desi m-a votat PSD in parlament acum 3 ani, o data cu tot guvernul Ciolos, sunt azi impotriva PSD. Fals, sunt impotriva hotiei indiferent de partid.

Dar admit ca am gresit, acceptand sa stau intr-un guvern tehnocrat cand de fapt trebuia sa avem anticipate. Am ajutat prin munca mea PSD sa isi revina si sa castige alegerile. Asta este crucea pe care eu si altii din acel guvern o purtam. Nu mai pun la socoteala ca am contribuit efectiv la alegeri libere in 2016, nefraudate. Am dat viza de legalitate pe un act pe care apoi PSD l-a aruncat la gunoi", scrie Raluca Pruna, pe Facebook.

Fostul ministru al Justitiei spune ca se gandeste "serios" sa candideze pentru ca "ar fi pacat sa nu venim si noi astia de pe strada ca sa aratam ca suntem mult mai buni"

"In rest, o manipulare atat de proasta numai in versiunea istoriei scrisa pentru idioti mai poti intalni. Pentru cei cu macar 1 sinapsa, raportul MCV e adoptat de colegiul de comisari. Adica de 28 de demnitari, numiti comisari, din 28 de state membre care compun Uniunea azi. Inclusiv din Romania din care avem un comisar numit de PSD - pentru rigoare. Acestea fiind spuse, ar trebui sa fiu incantata. Postul de televiziune care lanseaza asemenea enormitati si petrece minute in sir de antena sa discute despre cum am scris eu raportul MCV imi face de fapt campanie gratis.

Si ma face sa cred ca trebuie sa candidez. Ma gandesc serios. Macar ca sa am timp de antena si sa ma uit in ochii lor sa le spun ce cred despre cei ca ei care au adus tara asta in genunchi si fara repere morale. In plus, e asa de mare ticalosia in main streamul politicii dominante din Romania, ca ar fi pacat sa nu venim si noi astia de pe strada ca sa aratam ca suntem mult mai buni. Din toate punctele de vedere", a mai scris Raluca Pruna.

Raluca Pruna a fost ministrul Justitiei din 17 noiembrie 2015 pana la incheierea mandatului in urma alegerilor din decembrie 2016.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Raluca Pruna MCV , #guvern
Comentarii