Se apropie ziua judecatii pentru guvernarea PD-L

Luni, 30 August 2010, ora 12:41
2059 citiri
Se apropie ziua judecatii pentru guvernarea PD-L
Foto: einformatii.ro

In acest moment, PD-L nu guverneaza pentru Romania. Guverneaza doar pentru propriul interes. Ministrii acestui partid traiesc intr-un cerc stramt, doar al lor, surzi la nemultumirile oamenilor si muti, din cauza nepriceperii, in privinta masurilor ce trebuiesc luate pentru iesirea din criza.

In tot acest timp, Opozitia isi ascute sabiile. Primul iese la atac Crin Antonescu, anuntand zilele trecute ca PNL este gata sa isi asume singur guvernarea. Imi place hotararea cu care el vrea sa detroneze partidul prezidential si sa il duca in afara conducerii acestei tari, asa cum o merita. In cazul in care PD-L cade, aceasta va fi pentru o lunga perioada.

Niciodata nu i-am privit cu ochi buni pe Crin Antonescu si Victor Ponta, dar tridentul Basescu-Udrea-Boc merita o cadere provocata de ei. Cu cat se apropie septembrie, luna motiunii pe care Opozitia o planuieste, cu atat tremurul care-i cuprinde pe guvernanti este mai vizibil.

Pe rand, parlamentarii PD-L incep sa dezerteze, si ei tot mai neincrezatori in viitorul politic al partidului. Echilibrul majoritatii lor in Parlament devine tot mai fragil.

Basescu si Boc stiu ca orice mica oportunitate oferita poporului prin mana opozitiei, suspendarea presedintelui sau alegerile anticipate, va fi exploatata cu toata forta de romanii atat de furiosi pe cei care au ajuns capeteniile acestei tari si i-au tratat cu atata batjocura.

De gatul domnului Boc mai atarna acum si greutatea unui duo cu totul aparte: Vladescu si Seitan. Doi dintre cei mai sinistri oameni politici pe care i-am vazut. Primul, un plezirist si epicurean, al doilea, un ministru in dulcele stil clasic al apusului comunism.

Intelectualii, viitorul tarii

Mari trebuie sa fie spaimele lui Emil Boc daca incearca disperat sa mai pluseze in ochii nostri prin cate o semi-inaugurare. Merge pe centuri sa taie panglici pe cateva petice de sosea, se duce pe la Biblioteca Nationala, departe de a fi terminata, si vorbeste poporului de cultura.

Ar vrea sa creeze impresia ca e preocupat de viitorul tarii, un viitor in care domnul Boc se viseaza inca la putere. Avand in vedere starea educatiei si rolul ei de eterna cenusareasa a bugetului alocat de guvern, e total neinspirat, daca nu chiar iresponsabil, sa le vorbesti tinerilor de viitorul lor stralucit in Romania.

Trebuie sa ne asteptam ca, la inaugurarea acestei adevarate catedrale a culturii romane, sa vina prima fiica a poporului, domnisoara EBA, si sa vorbeasca tinerilor din intreaga tara, care acum isi fac veacul doar prin malluri si cluburi.

Ea este cel mai bun exemplu de reusita, intr-o tara in care nu ai nevoie de prea multa carte ca sa ai bani. Cu Gramatica Academiei in mana, sa le explice tuturor tinerilor cum e cu "succesurile" "proiecturilor" acestei guvernari. Cum poti ajunge europarlamentar independendent, asa, dintr-o fita.

Domnul Emil Boc indrazneste sa vorbeasca despre intelectuali in conditiile in care ei sunt mai mult o povara pentru alesii neamului, o casta demna de cele mai batjocoritoare masuri, in ochii lor. Asa cum sublinia Traian Basescu, ei, care lucreaza doar 16 ore pe saptamana, iau cei mai multi bani si nu ar trebui sa se planga.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Emil Boc candidează pentru un nou mandat de primar al Clujului. Și-a anunțat candidatura printr-un video pe rețelele sociale VIDEO
Emil Boc candidează pentru un nou mandat de primar al Clujului. Și-a anunțat candidatura printr-un video pe rețelele sociale VIDEO
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, anunţă, sâmbătă, că va candida pentru un nou mandat. ”Îmi voi depune candidatura pentru un nou mandat de primar al Clujului. Vă mulţumesc...
Companii aeriene din Germania și Austria anunță suspendarea zborurilor spre Teheran pe fondul tensiunilor din Orientul Mijlociu
Companii aeriene din Germania și Austria anunță suspendarea zborurilor spre Teheran pe fondul tensiunilor din Orientul Mijlociu
Compania aeriană germană Lufthansa şi filiala sa Austrian Airlines au anunţat vineri suspendarea zborurilor spre Teheran până pe 18 aprilie, şi nu mai folosesc spaţiul aerian iranian, din...
#Traian Basescu, #Emil Boc, #Elena Udrea, #Crin Antonescu, #Victor Ponta, #anticipate, #suspendare , #guvern
Comentarii
Poza Arthas
Arthas
rank 4
păi dacă tot s-apropie... să-i dăm și noi înainte cu „JOS TIRANU' !!!”