USL s-a rupt: Toti liberalii au demisionat din Guvern. Lista ministrilor interimari

Miercuri, 26 Februarie 2014, ora 11:48
7562 citiri
USL s-a rupt: Toti liberalii au demisionat din Guvern. Lista ministrilor interimari

Ministrii liberali au demisionat, miercuri, din Guvern, dupa Crin Antonescu anuntase ca partidul sau va iesi de la guvernare si USL se va rupe. Premierul Victor Ponta a stabilit ministrii PSD care vor ocupa, interimar, posturile eliberate de fostii aliti.

Astfel, Nicolae Banicioiu, ministru al Tineretului si Sportului, urmeaza sa fie numit in functia de ministru al Sanatatii, interimar, anunta Guvernul, intr-un comunicat remis Ziare.com.

USL s-a rupt: PNL pleaca. Lista ministrilor interimari

Adriana Doina Pana, ministru delegat pentru Dialog Social, urmeaza sa fie numita in functia de ministru al Muncii, familiei, protectiei sociale si persoanelor varstnice, interimar.

Dan Coman Sova, ministru delegat pentru proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, urmeaza sa fie numit in functia de ministru al Transporturilor, interimar.

USL s-a rupt: Ce au discutat Ponta si Basescu la Cotroceni

De asemenea, Mihnea Cosmin Costoiu, ministru delegat pentru invatamant superior, cercetare stiintifica si dezvoltare tehnologica, va fi numit in functia de ministru al Culturii, interimar.

Rovana Plumb, ministrul Mediului si schimbarilor climatice, urmeaza sa fie numita in functia de ministru delegat pentru ape, paduri si piscicultura, interimar.

Robert Marius Cazanciuc, ministrul Justitiei, urmeaza sa fie numit in functia de ministru delegat pentru relatia cu parlamentul, interimar.

In plus, Titus Corlatean, ministrul Afacerilor Externe, urmeaza sa fie numit in functia de ministru delegat pentru romanii de pretutindeni, interimar.

Potrivit unor surse citate de televiziunile de stiri, Traian Basescu a fost de acord cu aceste numiri si a aprobat lista. Presedintele si premierul Ponta au avut o scurta discutie, miercuri dimineata, la Cotroceni.

Crin Antonescu: USL si-a incetat existenta. Cerem demisia lui Victor Ponta

PNL a decis, prin vot, marti seara, sa iasa de la guvernare. PNL a luat aceasta decizie pentru ca premierul Ponta ca a refuzat sa il numeasca pe Klaus Iohannis in functia de vicepremier.

Crin Antonescu a anuntat ca, incepand de miercuri, toti demnitarii liberali se retrag din functii.

Astfel, ministrii liberali si-au depus demisiile la Palatul Victoria. Vor demisiona si secretarii de stat liberali, precum si sefii de agentii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#USL rupt guvern, #lista ministri interimari, #USL rupt PNL ministri , #guvern
Comentarii
Poza poweraxxel
poweraxxel
rank 5
Atata i-au numarat USL-istii zilele lui Basescu ...
M
mister pedros
rank 5