Opinii: Dracu' a scapat de impozit

Sambata, 11 Septembrie 2010, ora 18:10
8190 citiri
Opinii: Dracu' a scapat de impozit
foto: Angelica Houston, The Witches (1990)

A reglementa o activitate printr-un act normativ inseamna a o recunoste in mod oficial. Imi dau seama cum ar fi dat, pe plan international, ca Romania sa supuna impozitarii vrajitoria.

Era asa, o ducere voluntara inspre un stat tribal, cu ritualuri pagane de invocare a dracilor. Asta ca sa nu-mi amintesc de flacara violet, ridicata la rang de politica la varf deunazi, cand Mircea Geoana s-a plans ca a fost fulgerat de catre PD-L cu sugestii parapsihologice.

Initiatorii proiectului legislativ, respins de plenul Senatului Romaniei, deputatii PD-L Alin Popoviciu si Cristi Dugulescu, s-au ridiculizat de unii singuri nu solicitand, neaparat, taierea chitantelor, dupa fiecare sedinta de escrocare - ghicitul fiind, prin definitie, sarlatanie curata - ci prin pretentia introducerii raspunderii, in cazul predictiilor eronate.

Asa penibilitate parlamentara rar mi-a fost sa aud! Cine ar fi stabilit daca vrajitoarea a scos sau nu argintul viu din om sau daca exista, inainte de descatec, vreun argint viu? Aaa, ca nu ne putem preface ca exista o mie de pungasi, cu o mie de averi, de pe urma datului cu ghiocul, de acord, dar nu cumva, mai degraba, dupa parerea mea avand iz infractional, vrajitoria poate fi scoasa in afara legii si tratata ca atare?

Jurnalistii de la New York Times au titrat ca senatorii au respins propunerea de taxare a vrajitoriei de teama ca nu cumva sa puna ghicitoarele dracii sa-i alerge prin Palatul Parlamentului.

Caz in care posibil sa nu li se intample nimic niciodata escrocilor de acest gen, fiindca diavolii pot fi invocati si in cazul interzicerii prostirii naivilor. Ma rog, daca ar fi sa glumesc, si de vreme ce avem demnitari scuturati care cred in vraji, nu mai bine facem sedinta nationala de magie, sa iasa Romania din criza?

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#impozit vrajitoare, #taxa vrajitorie respinsa, #impozit practici oculte , #lege